مواد لازم برای تهیه ی املت مکزیکی:
فلفل دلمه ای رنگی، نگینی خرد شده – نصف پیمانه
هویج – ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده – نصف پیمانه
پیاز خرد شده – نصف پیمانه
تخممرغ کامل – ۴ عدد
سفیده تخم مرغ – ۴ عدد
شیر – یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده – نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی املت مکزیکی:
برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آبپز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد. در آخر فلفلها را نیز اضافه کنید و آنرا از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب دیگری تخممرغها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخممرغها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد. سپس آنرا برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آنرا روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. سپس با سس گوجه فرنگی آن را تزیین و میل کنید.