ایسنا: پژوهشگران ایالات متحده امریکا متوجه شدند آنتیاکسیدانی به نام لیکوپن موجود در عصاره دانه انگور و میوههای قرمز به طور چشمگیری میزان رادیکال های آزاد را که در سیگار تولید شده و منجر به سرطان میشوند، کاهش میدهد.
«بوریس دزیلکووسکی» از دانشگاه «کرنل» در نیویورک گفت: از دیدگاه سلامت، بهترین سیگار، نبودن آن است، اما وجود سیگاری با سم کمتر ممکن است برای میلیونها نفر که تلاش میکنند آن را ترک کنند، مفید باشد.
وی ادامه داد: این سیگار جدید میتواند تأثیرات خطرناک دود تنباکو را که به دلیل دارا بودن رادیکالهای آزاد جزو گروه بزرگی از مواد موسوم به کارسینوژن ها (عامل ایجاد سرطان) است، کاهش دهد.
پژوهشگران عقیده دارند: استفاده از عصارههای آنتی اکسیدان طبیعی مانند لیکوپن که در گوجه فرنگی، میوهها و سبزیجات قرمز دیگر و عصاره دانه انگور یافت میشود در فیلتر سیگار به طور چشمگیری میزان رادیکالهای آزاد را که منجر به سرطان میشوند، کاهش میدهد.