پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ پروژه یکسان سازی و تحول در سایت ها پرشین پت
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

مرغ باربیکیو

مواد لازم :

مرغ پاک کرده                        یک عدد
پیازچه ساطوری شده             دو قاشق غذاخوری
سیر کوبیده                          یک قاشق مرباخوری
سس سویا                          دوقاشق غذاخوری
شهد مربا                            نصف پیمانه
زنجبیل ساییده شده             یک قاشق مربا خوری
آبلیموی تازه                        دو قاشق غذا
فلفل سیاه، ساییده              یک قاشق چایخوری
 

طرز تهیه :
 باربیكیو (barbecue) شكل دگرگون شده كلمه اسپانیایی باربكوئا (barbecue) است، به معنای نوعی داربست، یا هیزمی كه مهاجران یا مرز نشینان مكزیك و كالیفرنیا گوشت و مرغ و ماهی را روی آن دود می داده اند و كباب می كردند. امروز باربیكیو را در حیاط خانه ها روی آتش زغال یا شعله گاز درست می كنند، منتها برای یاد آوری مزه باربیكیو غالبا چند قطره عطر دود هیزم هم به سس كباب اضافه می كنند. این عطر، كه در فرنگستان به نام دود مایع فروخته می شود، فعلا در بازار ما به دست نمی آید، ولی سایر اجزای سس باربیكیو یا مایه خواباندن گوشت باربیكیو فراوان است و آن را به آسانی می توان در خانه درست كرد.
 
به جز مرغ، همه مواد را در ظرفی ریخته مخلوط كنید. مرغ را پاك كرده، چهار یا هشت تیکه كنید، بشویید و خشك كنید، سپس در این مایه بگذارید، زیر و رو كنید و 4-5 ساعت در یخچال بخوابانید. سپس یكی دو بار زیر و رو كنید.

تیکه های مرغ را به سیخ بكشید و روی شبكه آهنی یا روی آتش هیزم، زغال، یا زیرگریل فر گاز 10-12 دقیقه آتش بدهید.( در آتش دادن مرغ باید دقت كنیم كه گوشت مرغ بپزد و كاملا سفید شود ولی خشك و بی آب در نیاید.)
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos