فارس: پایگاه "امریكن دریم " در گزارشی نوشت: رسیدن بدهی دولت آمریكا به رقم بی سابقه 14.3 تریلیون دلار و در عین حال، گسترش روز افزون حیطه عملیاتی ارتش، پارادوكسی است كه نشان از سیاست های نظامی و اقتصادی ناهمگون دولت آمریكا دارد.
* جنگ در 6 كشور
آیا میدانستید بمبهای ارتش آمریكا در حال حاضر بر سر ساكنان 6 كشور فرود میآید. هواپیماهای ارتش آمریكا این بمبها را در كشورهای افغانستان، عراق، پاكستان، لیبی، یمن و سومالی تخلیه میكنند. آمریكا در بیش از نیمی از كشورهای جهان پایگاه نظامی دارد و هزینههای نظامی این كشور 7 برابر بیشتر از هزینههای نظامی دومین ارتش پرخرج دنیاست. آری، آمریكا همیشه به ارتشی قوی نیاز دارد ولی آیا با این روند تساعدی بدهیهای كشور باز هم قادر خواهیم بود به همین منوال هزینه كنیم و پلیس دنیا باقی بمانیم.
همیشه كسانی در دیگر كشورها وجود دارند كه میخواهند در مسیر مخالف منافع ملی ما گام بردارند. بنظر میرسد هر چه ارتش بمبهای بیشتری بر سر اینها میریزد، زاد و ولد خانوادههای آمریكایی ستیز نیز بیشتر میشود. بنظر میرسد دولت با وسواسی دقیق در پی مخالفان آمریكا در سراسر دنیاست و به محض یافتن آنها هواپیماهای بمب افكن را به پرواز درمیآرود. اما آیا این عملیات به نابودی كامل مخالفان آمریكا انجامیده است؟ آیا دولت آمریكا قصد دارد تمامی كشورهای خاورمیانه را اشغال كند؟ آیا برای تأمین امنیت ملی خود باید نظارت و عملیات پلیسی خود را به تمامی نقاط دنیا تسری دهیم؟
* افزایش 4 تریلیون دلاری بدهیها، ارمغان جنگ افروزیهای آمریكا
پلیس دنیا بودن كاری است كه هر روز هزینههای بیشتری برای آمریكا میتراشد. از زمان روی كار آمدن اوباما تاكنون، 4 تریلیون دلار به بدهیهای دولت آمریكا اضافه شده است. خیلیها فكر میكردند با انتخاب اوباما به سمت ریاستجمهوری آمریكا، درگیریهای برون مرزی ارتش این كشور كم تر و یا خفیفتر می شود ولی در عین تعجب، در این چند ساله این درگیریها با شدت روزافزونی گسترش یافته است.
"دكلن والش " یكی از مقاله نویسان مطرح انگلیسی چندی پیش به حملات ارتش آمریكا به خاك سومالی اشارهای داشت و نوشته بود كه سومالی شمین كشوری است كه در حال حاضر بمباران ارتش آمریكا را می چشد و حال سؤال این است كه این حملات توسط ارتش كنترل میشود و یا سازمان سیا.
* جنگ برای گسترش دموكراسی، تیشه به ریشه محبوبیت آمریكا در دنیا
آیا این حملات می تواند باعث محبوبیت دولت آمریكا نزد افكار عمومی بین الملل شود؟ پاسخ منفی است. تنها 3 درصد از مردم پاكستان از حملات جنگنده های بدون سرنشین آمریكایی به خاك كشورشان حمایت میكنند. پس نتیجه میگیریم كه تلاشهای دولت آمریكا به هیچ وجه به نتیجه دلخواه نرسیده و حال وقت آن است كه سیاستهای خارجی خودمان را مورد بازبینی اساسی قرار دهیم.
بنظر میرسد استفاده از نیروهای نظامی خیلی به مذاق اوباما خوش آمده است بطوریكه وی برای صدور دستور حمله هوایی به لیبی حتی زحمت اخذ تأییدیه كنگره را به خود نداد و حال شایعه شده كه به زودی نیروهای زمینی آمریكا نیز در خاك لیبی پیاده می شوند.
شاهدی بر این مدعا و شایعات، سخنان "دیمیتری راگوزین " دیپلمات برجسته روسی است كه گفته بود از نظر وی ناتو در تدارك ایجاد زمینهای برای حمله زمینی به لیبی است.
البته لیبی تنها خاكی نخواهد بود كه پذیرای نظامیان زمینی آمریكایی است. از سخنان مقامات دولتی این گونه بر میآید كه جنگ با سوریه نیز قریب الوقوع است. همه چیز مسخره بنظر میآید. ما روز به روز بیشتر در قرضهای هنگفت خود فرو میرویم ولی دولتمردان آمریكا كه بدون توجه به این مسئله فكر میكنند می توانند در هر كجای دنیا هر كاری بكنند.
* رفتار پلیسی حتی با دوستان
این طرز نگرش از بالا به پایین، رفتاری است كه حتی در قبال ملتهای هم پیمان آمریكا نیز اعمال میشود. به نوشته روزنامه "جورازلم پست " اوباما یك ماه به "بنیامین نتانیاهو " نخست وزیر رژیم صهیونیستی مهلت داده است تا بر سر بازگشت به مرزهای سال 1967 بر سر میز مذاكرات صلح با فلسطینیان بنشیند.
بنظر می رسد دولت آمریكا دیگر تمایلی به استفاده از ابزارهای دیپلماتیك در خاورمیانه ندارد و ترجیح می دهد به جای آن از ابزارهای تهدید، اولتیماتوم و بمباران استفاده كند.
* رفتار توهین آمیز، جهانی كه دیگر به آمریكا كمك نخواهد كرد
باید دانست كه چشمان باز جهانی این رفتار مغرورانه و بیرحمانه ما را نظاره میكند و به خاطر میسپارند و اگر روزی آمریكا نیازمند كمك این ملت ها شود، بعید است تمایلی برای كمك به مردم آمریكا پیدا شود.در حال حاضر دولت آمریكا كاملاً ورشكسته شده و نظام مالی نیز در شرف سقوط است. در این شرایط بحرانی باید از صرف بیهوده منابع مالی در خارج خودداری كنیم.
در ادامه می توانید فهرستی از 16 علت مستدل برای پایان دوره نظارت پلیسی آمریكا بر دنیا را ببینید.
1. پیش از شروع مبارزه بر علیه تروریسم، بدهیهای دولت آمریكا زیر 6 تریلیون دلار بود در حالی كه الان این رقم از دو برابر نیز گذشته و به رقم سرسام آور14.3 تریلیون دلار رسیده است.
2. در حال حاضر ارتش آمریكا در بیش از 130 كشور حضور نظامی و حدود 700 پایگاه نظامی در سرتاسر جهان دارد. حفظ این پایگاه های نظامی سالانه حدوداً 100 میلیارد دلار هزینه برای دولت آمریكا در بر دارد.
3.هزینههای نظامی ارتش آمریكا به تنهایی از هزینه های ارتش چین، روسیه، ژاپن، هند و مجموع دیگر اعضای ناتو بیشتر است.
4. ارتش آمریكا به تنهایی 46.5 درصد از كل پول های هزینه شده در ارتش های جهان را خرج می كند در حالی كه ارتش چین كه در رده دوم قرار دارد، تنها یك درصد 6.6 را به خود اختصاص داده اشت.
5. اگر بیل گیتس تمام پول های خود را به دولت بهد تنها خواهد توانست كسری بودجه 15 روز آمریكا را پوشش دهد.
6. اقلام خارج از بودجه و هزینههایی كه در بودجه پنتاگون لحاظ نشده است، آمار صرف مبلغی بین 1.01 تا 1.35 تریلیون دلار را در بخش دفاع ملی نشان میدهد.
7. دولت آمریكا به طور متوسط هر ساعت 168 میلیون دلار قرض می گیرد.
8. پنتاگون در حال حاضر 56 درصد از هزینه های احتیاطی دولت را به خود اختصاص داده است.
9. در بازه زمانی بین سال های 2007 و 2010، تولید ناخالص ملی آمریكا رشد 4.26 درصدی را تجربه كرد در حالی كه در همین مدت زمان، بدهیهای دولت با نرخ 61 درصدی افزایش یافت.
10. هزینههای بمبارن لیبی تنها در هفته اول درگیریها به عددی بالغ بر 600 میلیون دلار رسید. بخاطر داشته باشید كه بنابر اذعان رهبران مخالفان لیبی، بسیاری از اعضای القاعده در میان نیروهای مخالف هستند، یعنی اعضای همان گروهی كه در عراق سربازان آمریكایی را میكشند. بنا بر این ارتش آمریكا در حال یاری رساندن به القاعده برای در دست گرفتن زمام لیبی است.
11. قیمت تمام شده یك جنگنده F-22 حدوداً 350 میلیون دلار است.
12. مالیاتدهندگان آمریكایی در ده سال اخیر، بیش از یك تریلیون دلار به جیب ارتش درگیر در افغانستان و عراق ریختهاند.
13. بخاطر داشته باشید كه اگر در هر ثانیه یك دلار خرج كنید، 31 هزار سال باید عمر كنید تا بتوانید یك تریلیون دلار را خرج كنید.
14. هزینههای جنگ در عراق و افغانستان از سال 2001 تا كنون، 3600 دلار از جیب هر مرد، زن و كودك آمریكایی كم كرده است.
15. تنها هزینه یك روز جنگ در افغانستان برای ساخت كل ساختمان پنتاگون كافی است.
16. دولت آمریكا در حال حاضر یك سوم از كل بدهیهای دولتی دنیا را بر ذمه دارد.
بدهیهای دولتی آمریكا به اسبی لجام گسیخته شبیه است كه هر روز فراتر می رود و جنگ افروزی نیز هیچ كمكی به كنترل این اسب لجام گسیخته نكرده است. بمباران این همه كشور نه تنها به افزایش امنیت ملی آمریكا كمكی نكرده بلكه دشمنان بیشتری در سطح بین الملل ساخته است.
* ترس دلسوزان امنیت آمریكا از پراكندگی بیش از حد نیروها
علاوه بر این در حال حاضر به قدری پراكنش نیروهی آمریكایی در دنیا بالاست كه برخی تحلیلگران خوف دارند در صورت ایجاد تهدیدی علیه امنیت ملی ارتش بتواند با آن مقابله كند. اگر واقعاً كسی به فكر حمایت از ارتش باشد باید از دولت بخواهد دست از پلیس دنیا بودن بكشد و نظامیان جوان آمریكایی را برای رسیدن به هیچ به آوردگاههای بی بازگشت نفرستد.
با ادامه این بمباران ها باراك اوباما چوب حراج بر زرادخانههای اتمی آمریكا خواهد زد و در این صورت ما دیگر حفاظی دربرابر تهدیدهای استراتژیك مانند روسیه و چین نخواهیم داشت.
*رفتار غیرمعقول دو رئیس جمهور اخیر، سوالی برای مردم
گویا دولت آمریكا به دولتی نفرین شده تبدیل شده و نمیتواند هیچ كار مثمر ثمری انجام دهد. در حقیقت هرچه اوباما و بوش انجام داده اند یك شكست كامل بوده است.آمریكا باید همیشه ارتشی قوی داشته باشد. اما پلیس دنیا ماندن كاری اشتباه است. بمباران خاورمیانه اشتباهی استراتژیك است كه فقط برای ما دشمن تراشی خواهد كرد.
علاوه بر این، هزینه های نظامی لازم برای پلیس دنیا بودن به سیاه تر شدن كابوس بدهی های دولت آمریكا كمك خواهد كرد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.