کیوان مساجدی در۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰
اگر تاکنون چیزی درباره واقعیت افزوده نمی دانستید، امروز با آن آشنایی پیدا کردید و مزایایش را شناختید. حالا وقت آن است که پنج اپلیکیشن مفید در زمینه ی واقعیت افزوده را با هم بررسی کنیم. اگر از سیستم عامل های iOS یا اندروید بهره می برید، می توانید این اپلیکیشن ها را از لینک های مربوطه دریافت کرده و آن ها را به کار ببندید. پس با ما همراه باشید
- Layar:
Layar اپلیکیشنی است برای کشف اطلاعات در جهان پیرامونمان. این اپ، با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده اطلاعات دیجیتال را متناسب با موقعیتی که در آن هستیم به ما نشان می دهد. این اطلاعات دیجیتال «لایه» نامیده می شوند. شما می توانید این لایه ها را با دنبال کنندگانتان در توییتر یا دوستانتان در فیسبوک به اشتراک بگذارید. با وجود این لایه ها، شما می توانید از این به بعد با واقعیت افزوده مسیر یابی کنید و با توجه به این که این اپلیکیشن لایه های استفاده شده ی اخیر و پر استفاده ترین لایه ها را به خاطر می سپارد، شما در دسترسی به اطلاعات مختلف دچار مشکل نخواهید شد. وقتی خوشحال تر می شوید که بدانید این اپلیکیشن به طور رایگان برای اندروید و آیفون در دسترس است.
- StarWalk:
کاوش در آسمان و فضا همواره لذت بخش بوده و حالا به لطف واقعیت افزوده لازم نیست برای این کار حتما تلسکوپ داشته باشید. نرم افزار استارواک به آیفون و آیپد امکان این گردش را می دهد. این نرم افزار برنده ی جایزه ی طراحی اپل، در سال 2012 شده و نامش در لیست بهترین اپ های 2009 و 2010 بوده است. استار واک شما را قادر می سازد که آیپد خود را به سوی آسمان بگیرید و ستاره ها، صورت های فلکی و ماهواره ها را مشاهده کنید. آن هم در زمان واقعی.
این نرم افزار برای آیپد با قیمت 5 دلار و برای آیفون با قیمت 3 دلار در دسترس است. مشابه اندرویدی این نرم افزار، Sky Map می باشد. اگرچه این نرم افزار رایگان است، اما شاید از نظر جلوه های بصری و گستردگی امکانات به استار واک نرسد.
- Peaks:
پیکس یکی از اپلیکیشن های بسیار مفید برای کوه نوردان است. ما معمولا نمی دانیم که نام کوه جلوی چشممان چیست و چقدر ارتفاع دارد. با پرداخت 3 دلار به اپ استور، می توانید همیشه از این موضوع مطلع باشید! پیکس، اطلاعات نسبتا غنی ای برای عرضه کردن دارد. طول و عرض جغرافیایی، مسافت باقی مانده تا رسیدن به قله، ارتفاع و حتی جهت؛ از مواردی هستند که پیک درباره قله ها و کوه ها به ما نشان می دهد. اگر با پیکس عکس بگیرید، اطلاعات یاد شده در قالب تگ جغرافيايي، در تصوير ذخیره خواهند شد.
- ARSoccer:
یکی از بازی های کلاسیک واقعیت افزوده همین ARSoccer است. فقط آی.دیوایس خود را رو به زمین بگیرید و هر چقدر دلتان می خواهد با توپ مجازی روپایی بزنید. این اپلیکیشن برای آیفون و آیپاد تاچ طراحی شده است اما قابلیت استفاده از دوربین آیپد دو را دارد. البته کاملا حق دارید که به جای دادن دو دلار برای چنین اپلیکیشنی؛ بروید و یک توپ واقعی بخرید :)
- Duck Hunt AR:
این هم یکی دیگر از آن اپلیکیشن های نوستالژیک آی دیوایس ها است. اردک کشی 8 بیتی به سبک سگا و میکرو را این بار در اتاقتان تجربه کنید. پس اگر شما هم از آن علاقه مندان سر سخت اپلیکیشن های نوستالژیک هستید، می توانید با پرداخت 1 دلار، این اپلیکیشن را در آیفون خود داشته باشید.
نظرتان درباره واقعیت افزوده و مزایایش چیست؟ از کدام یک از این اپلیکیشن ها استفاده می کنید و چه تجربیاتی با آن ها دارید؟ فکر می کنید از واقعیت افزوده می توان برای چه ایده های دیگری استفاده کرد؟
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.