خبرآنلاین: در سال 84 ، راهکارهای حجاب و عفاف تنظیم شد و بنا بر ابلاغ رئیسجمهور در سال 84، نیروی انتظامی بنابر راهکارهایی که حجاب و عفاف برای این نیرو معین کرده موظف به انجام این طرح شد که این نیرو در سال 86 اقدامات خود را در این موضوع شروع کرد.
از طرفی در سیزدهم دی ماه سال 1384 از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح حجاب و عفاف تصویب شد که به موجب آن بسیاری از نهادها، وزارتخانهها و سازمانها اعم از دولتی و غیردولتی موظف شدند اقداماتی را برای تحقق این طرح انجام دهند.
با اینجال بسیاری از وزارتخانه ها و ادارات این طرح را به طور جدی دنبال نکردند به طوریکه روحانیون مجلس سال گذشته با ۴ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،آموزش و پرورش،علوم و بهداشت و درمان درباره طرح گسترش فرهنگ و عفاف دیدار کردند تا راهکار جدی برای این موضوع پیدا کنند.
در سال جدید قرعه به نام وزارت بهداشت افتاد و نمایندگان مجلس نسبت به بی حجابی در بیمارستانها به وزیر بهداشت تذکر دادند. در همین رابطه سید مصطفی طباطبایینژاد عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت حجاب در کشوربه خبرنگار خبر آنلاین، گفت: متاسفانه بدحجابی و بیحجابی یکی از مسائلی است که باعث جریحهدار شدن دل خانوادههای متدین و شهدا شده است. "" نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت حجاب در بیمارستانهای کشور گفت: "مرضیه وحید دستجردی" وزیر بهداشت و درمان رعایت حجاب را ارزش میداند، به همین دلیل تذکری به ایشان داده شد که چارهای برای وضعیت حجاب در بیمارستانها بیاندیشد.
وی ادامه داد: وضعیت حجاب در جامعه مناسب نیست و خبرها حاکی از آن است که در بیمارستانها عدم رعایت حجاب حادتر است.
سری به بیمارستانها بزنید تا وضعیت حجاب را ببینید
همچنین محمد تقی رهبر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور گفت: وضعیت حجاب نسبت به گذشته هیچ فرقی نکرده است حتی میتوانم بگویم یک مقدار ناهنجاریها هم بیشتر شده است.
وی با انتقاد از عملکرد دولت در زمینه حجاب افزود: دولت چکار کرده است؟ تنها حرفی که آقایان زدند این بود که باید کار فرهنگی انجام شود اما ما کار فرهنگی آنچنانی هم از آقایان ندیدیم. ما به کار فرهنگی اعتقاد داریم اما هم کار فرهنگی لازم است و هم باید برخورد شود اگر منکر در جامعه ، منکر است پس علاوه بر کار فرهنگی کار اجرایی هم انجام دهید.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:دولت نگاهی دارد که از طرف علما و روحانیون بسیار مورد اعتراض قرار گرفته است اما متاسفانه دولت به آنها اهمیتی نداد. این درست است که نگاه باید فرهنگی باشد اما تنها فرهنگ نمیتواند مشکلات جامعه را کاهش دهد.
وی تصریح کرد:دولت در مورد عفاف و حجاب هیچ کاری انجام نداده است و تمام تظاهرات و تجمعات مردم و اعتراض روحانیون را نادیده گرفتند.
رهبر گفت:ما با وزار و فرماندهان کشور جلسه داشتیم برای بررسی وضعیت حجاب شما به دانشگاهها، بانکها و بیمارستانها سر بزنید ببینید کجا کار فرهنگی شده است.
وی با اشاره به فعالیت های خودجوش طلاب در زمینه حجاب گفت: طرح ریحانه النبی هم که در مدارس راه اندازی شد از سوی طلاب قم بود که وزارت کشور هم در حد جزیی حمایتهایی از آن طرح انجام داد.
وی گفت: بدحجابی و بیحجابی در کشور بعد سیاسی و تخریبی پیدا کرده است و راهی برای مقابله با نظام شده است.
عضو جامعه روحانیت مبارز در ادامه گفت: نمایشگاههایی هم که در خصوص لباس برگزار شد به درد محلهای کارنمیخورد. آقای وزیر گفته بودند که ۵ میلیارد برای ساماندهی لباس در اختیار داریم اما این نمایشگاههایی هم که برگزار شد طبق نظر کارشناسان هیچ بازدهیای نداشت و در حد مد امروز هم نبود.
رهبر اظهار داشت: قانون ساماندهی عفاف و حجاب در مجلس هفتم مصوب شد و چند وزارت خانه مسوول شدند، حال دولت بگوید بعد از ۴، ۵ سال چه کرده است؟ اهتمامی روی این مساله نبوده است.حاکمیت مسوول امر به معروف و نهی از منکر است.
پوشش پزشکان و پرستاران اسلامی است
با اینحال مرضیه وحید دستجردی معتقد است که کادر پرستاران و پزشکان به دلیل داشتن پوشش های مخصوص نیازی به پوشیدن لباس ویژه در قالب این طرح ندارند.
وزیر بهداشت و درمان اعلام کرد: پرستاران و پزشکان در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور در ارتباط با اجرای طرح عفاف و حجاب، لباس ویژه ای ندارند.
وی ادامه داد: پوششی که هم اکنون در مراکز درمانی و بیمارستانی از سوی پزشکان و پرستاران وجود دارد در حقیقت علامت حجاب و عفاف است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.