بعد از تلاش های ممتد دوست داران حیوانات در سراسر جهان ، بلاخره هیئت مدیران کمیتهء گینش اعلام کرد که تمامی آمارها در مورد بازی چوگان با فیل ها را به زودی از کتاب خود حذف خواهند کرد.
این اقدام بعد از آن صورت گرفت که اعضاء پتا (جمعیت طرفداران رفتار اخلاقی با حیوانات) موفق شدند تصاویر و فیلم هایی از نحوهء برخورد وحشیانه و زشت مربیان و بازیکنان چوگان با فیل ها در قبل و بعد از انجام مسابقه تهیه کنند ، و برای اعضاء کمیتهء گینش ارسال کنند.
این ویدئوها حاوی صحنه هایی از برخورد خشن مربیان فیل ها با این موجودات فهیم و نحیب بودند. مربیان فیل ها را برای دقائق طولانی با میله های بلند کتک می زدند ، برای هدایت آنها به سوی زمین بازی از میله های نوک تیز و ضربه زدن به نقاط حساس بدن فیل ها استفاده می کردند. در این ویدوها همچنین به وضوح نشان داده شده که فیل ها در طول شب در اتاق هایی کثیف و متعفن با طناب های زمختی که به پایش بسته شده نگهداری میشوند و فیل ها نمی توانند حتی یک قدم گام بردارند.
در بخشی از نامه ای که ضمیمهء این ویدوها ها شده بود و توسط پتا برای موسسهء گینس ارسال شده بود آمده است :" آقایان و خانم های محترم ، جالب است بدانید که بسیاری از فیل هایی که در به اصطلاح بازی چوگان مورد سوء استفاده قرار می گیرند در کودکی از مادر ها و خانواده هایشان در طبیعت دزدیده می شوند تا مورد تعلیم قرار گیرند. فیل ها موجوداتی بسیار باهوش و به غایت احساساتی و عاطفی هستند و در تلاش برای نجات دادن فرزندان خود ، کل افراد گله با قاچاقچیان می جنگند و تا آخرین نفس برای نجات فرزندان خود تلاش می کنند و شکست نمی پذیرند. در بسیاری از موارد قاچاقچیان برای بدست آوردن یک بچه فیل از یک گله فیل وحشی ، تک تک اعضاء گله را قتل عام می کنند. این است پشت صحنهء تهوع آور بازی چوگان با فیل ها."
آقای Craig Glenday ، ,ویراستار ارشد موسسهء گینس در نامه ای به سازمان پتا در این باره گفت :" بعد از تحقیق موسسهء گینس در بارهء واقعیت های وحشتناک بازی چوگان با فیل ها ما تمام اعضاء هیئت مدیرهء گینس به اتفاق به این نتیجه رسیدیم که تمامی آمار و ارقام مربوط به این بازی زشت و غیرانسانی را از کتاب گینس حذف کنیم. مفتخرم که به شما اطلاع دهم که ما از این به بعد هیچ گونه آماری در مورد اعمالی همچون شکار روباه ، به جنگ واداشتن شترها ، گاوبازی و هرگونه شکنجهء حیوانات را در کتاب گینس ثبت نخواهیم کرد."
خانم Poorva Joshipura از معاونین رده بالای پتا ضمن تقدیر از موسسهء گینس در این باره گفت :" گینس با این کار خود نشان داد که وحشی گری و آزار حیوانات ، دستاورد نیست و مورد تمجید قرار نخواهد گرفت. فیل ها به جنگل ها و محیط طبیعی خود تعلق دارند، نه به زمین چوگان."
چوگان با فیل در چین ، تایلند ، سریلانکا و بخش های از هند رایج است.
|
Click this bar to view the full image. |
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.