معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام اینکه بیش از ۵۰۰ تمساح در ایران وجود دارد، گفت: با حمایت از تشکلهای مردم نهاد استانی، محلی و بخش خصوصی می توان برنامه های حفاظت، تکثیر و پرورش تمساح را توسعه داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی آخرین وضعیت گونه تمساح مردابی و بازبینی برنامه های پیش بینی شده و درحال اجرا برای حفاظت و مدیریت این گونه منحصر به فرد کشورمان در محل معاونت محیط زیست طبیعی سازمان با حضور معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیر کل دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ها وکارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل شد.
بنا بر این گزارش، در این نشست آخرین وضعیت جمعیت گونه تمساح مردابی و تهدیدات آن بررسی و اقدامات در حال اجرا و پیش بینی شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
تامین اعتبارات لازم برای توسعه و ادامه فعالیت ها در مرکز نگهداری تمساح، استفاده از ظرفیت جوامع محلی و بخش خصوصی و تامین نیازهای لازم برای اجرای برنامه ها در این نشست مطرح شد.
احمد علی کیخا معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست تاکید کرد: تلاش شود با حمایت از NGO های استانی و محلی و بخش خصوصی محلی و بومی بتوان برنامه های حفاظت و تکثیر و پرورش تمساح را توسعه داد.
وی با بیان اینکه تعداد تمساح های موجود در ایران بیش از ۵۰۰ تمساح تخمین زده می شود،اظهار داشت: انجام اقدامات حفاظتی در زیستگاههای طبیعی و وجود پتانسیل های لازم این امکان را فراهم می کند تا این تعداد افزایش داشته باشند.
کیخا با تاکید بر هماهنگی و همکاری با اداره کل امور آب و وزارت نیرو برای بهره برداری مناسب از سدها و ذخایر آبی برای حفاظت از زیستگاهها و تامین آب آنها ،گفت: تعدادی از این گونه تمساح در راستای انجام اقدامات حفاظتی و آموزشی در مرکز احداث شده برای همین منظور در منطقه حفاظت شده گاندو نگهداری می شوند.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.