پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ پروژه یکسان سازی و تحول در سایت ها پرشین پت
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

مقالات مشابه

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

آیا غذاهای ارگانیک واقعا سالم‌ترند؟

 

 آیا غذاهای ارگانیک واقعا سالم‌ترند؟
محصولات ارگانیک از نظر ویتامین‌ها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نکته مثبت آنها این است که ...

 

متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه کیفی جدید دریافته‌اند که وقتی صحبت از یک ماده خوراکی ویتامینه و مغذی به میان می‌آید، محصولات غذایی و فرآورده‌های ارگانیک عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند.

 کارشناسان دانشگاه استانفورد و مرکز سیستم مراقبت‌های بهداشتی امور دامی «پالو آلتو» در این بازبینی‌ها تاکید کردند که محصولات ارگانیک از نظر ویتامین‌ها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نکته مثبت آنها این است که خیلی کمتر در معرض سموم و آفت‌کش‌ها و باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌ قرار گرفته‌اند و از این نظر خطر کمتری سلامت مصرف‌کنندگان ارگانیک را تهدید می‌کند.

به گزارش رویترز، این کارشناسان 200 مطالعه قبلی را مورد بازبینی قرار داده و دریافته‌اند که در مقدار ویتامین‌های موجود در محصولات خوراکی گیاهی و حیوانی ارگانیک و غیرارگانیک هیچ تفاوتی وجود ندارد اما تفاوت مهم‌تر این دو گروه محصول غذایی این است که در فرآورده‌ها و غذاهای غیرارگانیک مقدار آفت‌کش‌ها و باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌ها به مراتب بیشتر است.

گروهی از کارشناسان سلامت و محیط‌ زیست در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد در این باره خاطرنشان کردند در حالی که هنوز به طور قطع تاثیر این آفت‌کش‌ها و باکتری‌ها روی بدن انسان آشکار نشده اما مردم باید به طورکلی در هنگام انتخاب محصولات غذایی مختلف، مسئله عوارض تماس با این سموم و باکتری‌ها را در نظر داشته باشند و در خرید مواد غذایی بیشتر دقت کنند.

شرح این بازبینی‌ها به تفصیل در مجله «سالانه‌های طب داخلی» ارائه شده است.

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos