یک بار اسکاتلندی کره ای سرخ شده ارائه می دهد که با خوردن آن قلب از حرکت می ایستد

قبلا در مورد بستنی و شکلات های کره ای بسیار چرب در ایالات متحده چیزهایی شنیده ایم اما حالا یک بار اسکاتلندی کره ای سرخ شده اختراع کرده است که خودشان معتقدند مشتریان کمی از آن استقبال کرده اند. بعضی منتقدان آن را وسیله ای برای انسداد شریان ها در بشقاب می دانند و بعضی آن را سکته ی قلبی خوراکی می خوانند. این غذا در فیدلر البو سرو می شود و احتمالا اولین باری است که در اسکاتلند چنین غذایی ارائه می گردد.
کل غذا، تشکیل شده از دو گلوله ی کره ی چرب با بستنی ایرن برو و کولیس است. نام این غذا بمب های کره ای شجاع قلب می باشد. این رستوران همچنین مشروب الکلی قوی را نیز به جای مشروب ایرن برو معرفی می کند تا برای مشتریانش تفاوتی ایجاد کرده باشد. سرآشپز این رستوران اسکاتلندی، سیمون رابرتسون می گوید که با کمک آشپز سابق این رستوران پائول فیچ موفق به کشف این غذا شده اند. این دسر با فریز کردن توپ های کره ای و پس از آن خواباندن آنها در کره ی ایرن برو آماده می شود. توپ ها در روغن داغ سرخ می شوند تا دسر قهوه ای طلایی فوق العاده خوشمزه آماده شود.
با وجودیکه این گوی های کره ای به هیچ عنوان غذای سالمی به حساب نمی آیند الیور اسکات، مالک فیدلرز البو می گوید: شاید این غذا ارزش غذایی بالایی نداشته باشد اما به شدت خوشمزه است. آنها سعی دارند این دسر را برای مشتریانی که به نظر می رسد ذائقه شان برای این غذا متناسب است، تبلیغ کنند.
به این نکته اذعان دارند که شاید این غذا برای قلب غذای مناسبی نباشد اما اگر هر روز مصرف نشود، مشکلی ایجاد نخواهد کرد. آنها امیدوارند مشتریان در هنگام مواجه با مسائل و مشکلات زندگی از این غذا لذت ببرند. اسکات می گوید: «می دانیم که وقتی شرایط اقتصادی برای مردم سخت می شود آنها از اینکه غذایی آرام بخش و لذیذ بخورند استقبال خواهند کرد و این کار مادامی که همیشگی نباشد، مشکلی برایشان ایجاد نخواهد کرد»