کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد.
سس قارچ را برای بسیاری از غذاها از جمله استیکها میتوان استفاده کرد.
مواد لازم :
قارچ : 100 گرم
نمک : 1.2 قاشق چایخوری
فلفل : مقداری
کره : 2 قاشق غذاخور
آرد : 2 قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه : یک پیمانه
سرکه سیب : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قارچها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید.
قارچها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره، کاملا ذوب شود و قارچها طلایی رنگ شوند.
آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی که هم میزنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.
به مدت 10 دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید.
سرکه سیب را به سس اضافه کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.