پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ پروژه یکسان سازی و تحول در سایت ها پرشین پت
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

ماجرای یارانه ها و شیرهای آبکی

اگر در زمان‌های دور بحث این بود که برخی شیرفروش ها کمی آب هم قاطی شیر می‌کنند، اما این روزها شیرهایی به بازار آمده است که گویی شیرفروشان اندکی شیر را با آب مخلوط کرده و می فروشند.


 شیرهای کیسه‌ای که در بازار است دیگر فقط رنگی از شیر دارند، طعم و مزه‌اش نیز شبیه شیر نیست، وقتی گرم می‌شود بخش زیادی آب و بخش خیلی کوچکی شبیه شیر به دو بخش تفکیک می‌شود.

نگرانی از این است که طعم و مزه شیر اصلی در ذائقه نسل‌های امروز گم شود و بعدها شیر را با آب اشتباهی بگیرند.

امروزه یک لیوان شیری که والدین به بچه‌اش می‌دهد نگران است که آیا این به اصطلاح شیر می‌تواند رشد فکری، استخوانی و تامین ویتامین و کلسیم بچه را تامین کند یا سر خودش و بچه‌اش شیره می‌مالد و عذاب وجدان از اینکه اگر موثر نشود چه خبط بزرگی کرده است.

بعد از حدف یارانه 500 میلیارد تومانی شیر، قیمت تمام شده تولید شیر بیشتر شد تا جدال دو بخش دامداران و کارخانه‌ها هم سر قیمت بالا بگیرد هر کدام تا جایی که توانستند قیمت را بالا کشیدند و زمانی که راهی برای بالا بردن قیمت نمی‌ماند از چربی و اندازه بسته‌ها کم کردند، تا اینکه هر دو آب رفتند، طی یکسال گذشته کم شدن حجم بسته‌ها و آبکی شدن شیر و لبنیات کاملا محسوس بود و هر شهروندی در خرید هفتگی خود کاملا آنرا احساس می‌کرد.

کار به جایی رسید که شیرهای یک درصد و 1.5 درصد چربی هم وارد بازار شد یعنی بعد از اینکه قیمت به حد کافی بالا رفت و شیر 350 تومانی به 850 تومان و بسته‌های تتراپک به 1600 تومان رسید دیگر نوبت آن بود که از چربی آن کم کنند تا بیشتر برای کارخانه‌ها بصرفد اما در اصل همه این فشارها برای مردم، کودکان و نوجوانانی بود که نیاز دارند به خاطر سلامتی خود روزانه حداقل یک لیوان شیر بخورند.

این کش‌وقوس‌ها به جایی رسید که شیر در بازار کم شد پدر خانواده در برابر تقاضای فرزندش حرفی برای گفتن نداشت، باید امروز و فردا می‌کرد که شاید مغازه‌های محل‌شان شیر بیاورند.

برخی ازمغازه ها می‌گفتند از اول خیابان که شیر می‌آید به وسط خیابان نرسیده تمام می‌شود، برخی می‌گفتند آنقدر کم است که همان یک ساعت اول صبح تمام می‌شود.

بعد قرار شد شیر ارزان شود تا اقشار کم درآمد هم توان خرید داشته باشد شیرهایی با 1.5 درصد چربی، غافل از اینکه اینها شبیه شیر هستند وقتی گرم می‌شوند دو لایه شیر و چربی قابل تفکیک است،‌ مزه آب می‌دهد و معلوم نیست آیا خواص شیر دارد یا نه؟

کارشناسان تغذیه می‌گویند، اگر شیر هموژنیزه شود تمام چربی‌ها باید در حد میکرون خرد شده و در کل شیر پخش شود در این حالت، شیر یکنواخت دیده می‌شود اما در غیر اینصورت چربی به دیواره ظرف می‌چسید میزان ویتامین ِD کم شده و جذب کلسیم کاهش می‌یابد.

این کارشناسان معتقدند با توجه به اینکه هزینه هموژنیزاسیون شیر بیشتر است معمولا کارخانه‌ها کمتر این کار را انجام می‌دهند.

همچنین آنها معتقدند شیر با بار میکروبی بالا برای شیرهای کیسه‌ای یا به اصطلاح 1.5 درصد چربی‌ که در بازار است استفاده می‌شود.

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos