سمیه صمدی افزود: بسیاری از تحقیقات تایید میكند كه ارتباط معنیداری بین نوع غذا و نوشیدنیهایی كه میخوریم با سردرد وجود دارد، بنابراین حذف یا محدودكردن این مواد غذایی میتواند به از بین بردن این سردردها كمك كند.
وی ادامه داد: تمام غذاهایی كه میتوانند ایجاد آلرژی كنند، اغلب سبب سردرد نیز میشوند به عنوان نمونه ماهی، طعمدهنده متوگلوتامات سدیم كه به برخی از غذاهای آماده اضافه میشود و پروتئین شیر گاو در بعضی افراد عامل سردرد است.
صمدی تاكید كرد: فراموش نكنید تمام غذاهای مانده به دلیل داشتن نگهدارندهها میتوانند سبب ایجاد سردرد شوند. مشروبات الكلی، انواع آجیل، كره بادامزمینی، انواع لوبیا و باقلا، غذاهای حاوی گلوتامات از قبیل سس سویا، شیرینكنندههای مصنوعی، غذاهای حاوی نیترات از جمله سوسیس و كالباس نیز از جمله غذاهای سردردآور محسوب میشوند.
كارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی اضافه كرد: به افرادی كه دچار سردرد میشوند در ابتدا توصیه میكنیم دلیل اصلی به وجود آمدن سردرد را بررسی كنند و از مصرف غذاهای حاوی نگهدارنده خودداری كنند. بر این اساس مصرف غذاهایی كه در ظرف پلاستیكی نگهداری میشوند باید به حداقل برسد و از مصرف غذاهای مانده و كنسرو شده اجتناب شود.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.