مواد مورد نیاز:
تخم مرغ: 2 عدد
پیازچه: 3 عدد
شبد: یکدسته کوچک
ماهی: 750 گرم
روغن مایع به مقدار کافی
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذا خوری پر یا 5 ورق ژلاتین
آب سرد: 4 قاشق غذا خوری
مایونز: 125 گرم
ماست: 125 گرم
ترب سفید رنده شده: 60 گرم
آبلیمو: 1 عدد لیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
خامه: 175 گرم
شاهی : یکدسته
طرز تهیه:
در ابتدا تخم مرغ ها را در آب قرار داده برای مدت 10 دقیقه بپزید تا کاملاً سفت شود سپس پوست گرفته و ریز خرد نمایید . پیازچه را هم قسمت سفید و سبز ریز خرد نمایید . شبد ساقه را گرفته برگها را خرد ریز نمایید . ما هی را در ظرفی در فر قرار داده کمی روغن بریزید و بپزید سپس پوست گرفته از استخوان جدا نمایید در این زمان ژلاتین را در آب سرد خیس کرده بگذارید پف کند (یعنی خیس بخورد ) برای مدت 5 دقیقه سپس ماهی ریز شده + شبد خرد شده + تخم مرغ خرد شده +مایونز , تمام را در ظرفی ریخته ماست را به آن اضافه نموده ترب سفید را هم اضافه کرده نمک و فلفل و هر گونه ادویه ای که دوست دارید اضافه نمایید و مخلوط کنید . خامه را بزنید تا پوک شود برای مدت 5-3 دقیقه . سپس ژلاتین را روی حرارت (بخار) قرار داده تا آب شود بعد به مایه اضافه می نماییم سپس خامه را اضافه می کنیم . بعداً ظرفی دراز را چرب کرده و مواد را در آن میریزیم و روی آنرا صاف می نماییم . در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم .
تذکر : زمانی که ژلاتین را اضافه مینماییم باید به تندی بعد از آن مواد را در ظرف ریخته که ژلاتین خودش را بگیرد پس از اینکه مواد خودش را گرفت کاردس را دور ظرف کشیده که مواد از دیواره جدا شود و برای چند دقیقه ظرف را در ظرف آب گرم قرار می دهیم که موس از ظرف جدا شود سپس پشت ظرف را خشک کرده در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و آنرا به برشهایی با قطر 2 سانت میبریم و آنرا با شاهی و هویج تزیین می کنیم.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.