پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ پروژه یکسان سازی و تحول در سایت ها پرشین پت
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

طرز تهیه موس ماهی سالمون

 مواد مورد نیاز:

تخم مرغ: 2 عدد

پیازچه: 3 عدد

شبد: یکدسته کوچک

ماهی: 750 گرم
روغن مایع به مقدار کافی

پودر ژلاتین: 1 قاشق غذا خوری پر یا 5 ورق ژلاتین
آب سرد: 4 قاشق غذا خوری

مایونز: 125 گرم

ماست: 125 گرم

ترب سفید رنده شده: 60 گرم
آبلیمو: 1 عدد لیمو

نمک و فلفل به مقدار لازم

خامه: 175 گرم

شاهی : یکدسته 
طرز تهیه
:

در ابتدا تخم مرغ ها را در آب قرار داده برای مدت 10 دقیقه بپزید تا کاملاً سفت شود سپس پوست گرفته و ریز خرد نمایید . پیازچه را هم قسمت سفید و سبز ریز خرد نمایید . شبد ساقه را گرفته برگها را خرد ریز نمایید . ما هی را در ظرفی در فر قرار داده کمی روغن بریزید و بپزید سپس پوست گرفته از استخوان جدا نمایید در این زمان ژلاتین را در آب سرد خیس کرده بگذارید پف کند (یعنی خیس بخورد ) برای مدت 5 دقیقه سپس ماهی ریز شده + شبد خرد شده + تخم مرغ خرد شده +مایونز , تمام را در ظرفی ریخته ماست را به آن اضافه نموده ترب سفید را هم اضافه کرده نمک و فلفل و هر گونه ادویه ای که دوست دارید اضافه نمایید و مخلوط کنید . خامه را بزنید تا پوک شود برای مدت 5-3 دقیقه . سپس ژلاتین را روی حرارت (بخار) قرار داده تا آب شود بعد به مایه اضافه می نماییم سپس خامه را اضافه می کنیم . بعداً ظرفی دراز را چرب کرده و مواد را در آن میریزیم و روی آنرا صاف می نماییم . در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم .
تذکر : زمانی که ژلاتین را اضافه مینماییم باید به تندی بعد از آن مواد را در ظرف ریخته که ژلاتین خودش را بگیرد پس از اینکه مواد خودش را گرفت کاردس را دور ظرف کشیده که مواد از دیواره جدا شود و برای چند دقیقه ظرف را در ظرف آب گرم قرار می دهیم که موس از ظرف جدا شود سپس پشت ظرف را خشک کرده در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و آنرا به برشهایی با قطر 2 سانت میبریم و آنرا با شاهی و هویج تزیین می کنیم.

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos