مواد لازم برای تهیه سوشی:
برنج – ۲ فنجان
آب – ۳ فنجان
سرکه – ۰٫۴۵ فنجان
شکر – ۰٫۵ فنجان
نمک – ۴ قاشق مربا خوری
جلبک دریایی – ۱۵۰ گرم
خردل – ۲ قاشق مربا خوری
خیار بدون پوست – ۱ عدد
اسفناج – ۱۰۰ گرم
گوشت بدون استخوان – ۱۰۰ گرم
زنجبیل – ۶۰ گرم
تخم مرغ – ۲ عدد
طرز تهیه ی سوشی :
شما می توانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید, همچنین می توانید بجای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست رولت سوشی را طی شش مرحله درست کنید :
مرحله ۱ : روی برنج آب ریخته و به مدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و ۳ فنجان آب را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت ۵ دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت دهید.
مرحله ۲ : از پهنای ورقه جلبک یک قطعه ۴ سانتی متری مطابق تصویر ببرید , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه ۴ سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید , این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد.
مرحله ۳ : یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را خالی بگذارید , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید .
مرحله ۴ : سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید , مخلوط خیار , اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید.
مرحله ۵ : با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید.
مرحله ۶ : صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد ۴ سانتی متری ببرید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.