یك كارشناس تغذیه توصیه كرد: خانوادهها از خرید شیرینیهای «تر» در ایام نوروز تا حد امكان پرهیز كرده و اعتدال در مصرف شیرینی را رعایت كنند.
یوسف نقیایی گفت: خانوادهها سعی كنند در ایام عید از خرید شیرینیجات به مقدار زیاد تا حد امكان خودداری كنند و به فرزندان خود توصیه كنند كمتر شیرینی مصرف كرده و اعتدال را رعایت كنند.
این كارشناس تغذیه توصیه كرد: خانوادهها شیرینیهایی كه تهیه میكنند بهتر است از نوع شیرینی خشك و از انواع سالم تر مانند شیرینی برنجی باشد و از مصرف شیرینی با روغن حیوانی به دلیل افزایش كلسترول خون خودداری كنند.
وی افزود: همچنین به دلیل وجود چربی اشباع شده در انواع شیرینی كه موجب بالا رفتن چربی خون و اضافه وزن شده و سلامت را به خطر میاندازد پرهیز كنند.