خبرگزاري ميراث فرهنگي ـ شانزده هتل ازهتلهاي شاخص سنگاپوردر راستاي برنامه هاي حمايت از محيط زيست، تمام غذاهايي را که با باله کوسه تهيه مي شود، ا زمنوي خود حذف کردند .
به گزارش چاينا پست برخي ازاين هتلهاي شاخص در تورهاي اختصاصي و ناهارخوريهاي خصوصي خود ، به منظور حمايت از گونههاي در خطر دريايي علاوه برممنوعيت خوراک کوسه ، تهيه غذا با گونههاي درخطر ديگري را نيز همانند ماهيان تن و بلوفين دردرياي شيلي منع کردهاند.
"ايدن مک آيولي" مدير اجرايي" فيرمونت" سنگاپور و" سوييستل استمفورد" در سنگاپور که از جمله شاخص ترين اين هتل هاست گفت:«ما معتقديم که سالن هاي غذاخوري ما نقشي اساسي در حفظ پايداري منابع غذايي در مناطقي دارد که طي سالهاي دراز تاريخي منبع مهم تامين مواد غذايي در هتل هاي ما بودهاند.»
وي افزود:«البته اين گامي کوچک براي حل يا کمک به حل يک مشکل بزرگ جهاني است ولي ما به اين عمل به عنوان اقدامي براي افزايش آگاهي هاي عمومي در ميان مهمانان ماست و ما از اين طريق سهم خود را در حفاظت از تنوع زيستي شکننده و آسيب پذير در اکوسيستم هاي دريايي ايفا مي کنيم.»
هتل "شانگري لا" نيز اخيرا اعلام کرده است که در راستاي فعاليتهاي نمونه خود در مجموعه هتلهاي اين مجموعه از اين پس فروش باله کوسه و غذاهاي وابسته به آن را کاملا متوقف ميکند.
باله ها با ارزشترين قسمت کوسه و يکي از گران ترين مواد غذايي در دنيا هستند . مردم فقير و ثروتمند چيني براي باله کوسه اهميت زيادي قايلند و از آن به عنوان ماده اصلي غذاي مورد علاقه خود استفاده مي کنند. آشپز هاي چيني کلاژن و فيبرهاي نرمي را که در کوسه ها وجود دارد ،براي تهيه سوپ باله کوسه و ساير اقلام استفاده ميکنند.
تجار باله کوسه آن را مبناي اصلي تعيين قيمت و کيفيت کوسه قرار ميدهند. باله کوسه بهصورت هاي متفاوت که مبناي فرآوري به اشکال مختلف سرد شده ،مجمد و خشک است فروخته ميشود. اين تجارت و محبوبيت غذاي کوسه سبب صيد بي رويه اين گونهها و خطر نابودي آنها شده است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.