شیرینی سوئدی بسیار ساده، راحت و با موادی در دسترس درست می شود. این شیرینی را به دلخواه می توانید کاکائویی نیز درست نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی سوئدی آشنا می شوید.
مواد لازم
روغن جامد یا کره: یک فنجان
پودر قند: نصف فنجان
آرد الک شده: 2 فنجان
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد سفید: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - پودر قند و کره را با همزن بزنید تا سفید شود.
مرحله 2 - آرد، جوش شیرین و هل را با یکدیگر مخلوط کرده و با مواد بالا ترکیب کرده تا خمیر مناسبی که بدست نمی چسبد درست شود.
مرحله 3 - از خمیر گلوله هایی به قطر یک و نیم سانت جدا کرده و یک سمت آنرا در کنجد سفید بغلطانید.
مرحله 4 - شیرینی را در سینی فر با فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
مرحله 5 - شیرینی های آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر چیده، روی آنرا سلفون کشیده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکـــــــــات
- می توان 2 قاشق از آرد را کم کرد و 2 قاشق نشاسته ذرت را جایگرین آن نمود.
- در صورتیکه از کره استفاده می کنید اجازه دهید در دمای محیط نرم شود تا خمیر شل نشود. (کره را آب نکنید)
- برای این دستور از هر پیمانه ای که استفاده می نمایید همه اندازه گیری با همان پیمانه باشد.
- به دلیل اینکه خود شیرینی کره دارد اجباری در استفاده از کاغذ روغنی در قالب نیست.
چنانچه با استفاده از این دستور اقدام به تهیه آن نمودید ، خواهشمتد است ما و سایر بازدید کنندگان را در بخش نظرات از تجربه خود آگاه کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.