متخصص بیماری های آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: خوردن شوری و ترشیجات ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.
دکتر امیر هوشنگ یوسفی افزود: در کشورهایی مانند هندوستان به علت مصرف زیاد فلفل و در کشور ژاپن به علت مصرف غذاهای دودی شده میزان بروز سرطان معده در این کشورها بسیار زیاد است.
وی ادامه داد: ابتلا به یک نوع از کمخونی ارثی، پولیتهای داخل معده و همچنین ورود باکتری هیکوباکترپیلور همراه غذا به داخل معده از عوامل دیگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.
این متخصص بیماریهای آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با ذکر اینکه در سال ۲۰۰۶ در جهان ۲۲ هزار و ۲۸۶ نفر به سرطان معده مبتلا شدهاند، اظهار داشت: احساس ناراحتی در ناحیه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سیاه رنگ از علائم بالینی بروز این بیماری است.