مواد لازم برای تهیه ی ذرت مکزیکی:
کنسرو ذرت – ۱ عدد
قارچ خرد شده – ۵۰ گرم
کره گیاهی – ۳۰ گرم
پودر سیر – ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن – ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه – به میزان لازم
آبلیموی تازه – ۱ قاشق سوپخوری
مایونز – به میزان دلخواه
طرز تهیه ذرت مکزیکی:
در مرحله ی اول قارچ را ورقه ای خرد کرده و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید، کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود. حالا همه ی مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود. کره، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.