پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ پروژه یکسان سازی و تحول در سایت ها پرشین پت
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

رابطه ی مصرف بیش از حد سس‌ و سرطان مری

رابطه ی مصرف بیش از حد سس‌ و سرطان مری

 

فارس نیوز: یک متخصص تغذیه می گوید: مصرف انواع سس‌ها موجب افزایش ریفلاکس بدن شده و همین امر می‌تواند در ایجاد سرطان مری موثر باشد.

مرتضی صفوی گفت: مصرف غذاهای آماده موجب کاهش کلسترول خوب بدن و افزایش کلسترول بد بدن می‌شود.

وی گفت: مصرف سس‌ها در کنار غذای آماده ریفلاکس معده را افزایش می‌دهد و موجب بروز سرطان مری می‌شود؛ می‌توان به جای استفاده از سس‌ها در کنار مصرف غذاها از گوجه‌فرنگی استفاده کرد به دلیل اینکه گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یکی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که موجب از بین بردن رادیکال‌های آزاد بدن می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: یک قاشق غذاخوری سس قرمز یک گرم چربی و یک قاشق غذاخوری سس سفید ۵ گرم چربی دارد و می‌توان گفت که سس قرمز یک‌پنجم سس سفید حاوی چربی است.

صفوی بیان داشت: می‌توان به جای استفاده از سوسیس و کالباس در غذاهای آماده از مرغ یا گوشت استفاده کرد همچنین می‌توان کباب کوبیده را در داخل نان ساندویجی قرار داد و همراه با سبزی‌های تازه مصرف کرد؛ می‌توان نان ساندویجی سبوس‌دار را نیز تهیه کرد که ارزش غذایی این نوع نان از نان‌های سفید بیشتر است.

اکثر کارگران رستورانها بهداشت را رعایت نمی کنند

وی اضافه کرد: بهداشت در تهیه غذاهای آماده بسیار اهمیت دارد و معمولاً آشپزخانه‌ رستوران‌ها از نظر بهداشتی با ظاهر رستوران متفاوت است. معمولاً کارگرانی که در آشپزخانه‌ رستوران‌ها مشغول به کار هستند از لحاظ ظاهری بهداشت را به خوبی رعایت نمی‌کنند و باید نظارت در تهیه غذاهای آماده افزایش پیدا کند.

ساندویج سوسیس و کالباس باید از بوفه مدارس جمع شود

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف سوسیس و کالباس برای کودکان و نوجوانان مضر است، عنوان کرد: ساندویج‌های سوسیس و کالباس باید از بوفه‌های مدارس جمع‌آوری شود و در بوفه‌های مدارس مواد غذایی ارزشمند به فروش برسد.

 

  

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos