اين شيريني نرم و خوش خوراک بسیار آسان تهیه می شود . ميزان موجود کدو تنبل در اين دستور غذایی سرشار از بتاکاروتن است که مي تواند به ويتامين آ لازم براي بينايي سالم و رشد سلولي تبديل شود. ازاين شيريني مي توانيد به جاي شيريني هايي که با شکر تصفيه شده (سفيد) درست مي شوند، استفاده کنيد.

مواد لازم

3 فنجان آرد گندم کامل (با پوست) 4 قاشق چاي خوري بيکينگ پودر بدون سديم 1 قاشق چاي خوري جوش شيرين 1 قاشق چاي خوري نمک 2 قاشق چاي خوري دارچين نصف قاشق چاي خوري جوزا 2 فنجان کدو تنبل پوره شده 3/2 فنجان عصاره agave ( یک نوع گیاه ) نصف فنجان شهد(ملاس) يک فنجان شير غير لبني (گياهي) يا آب يک فنجان کشمش

طرز تهيه ي 36 عدد شيرينی به قطر 7.5 سانتیمتری

فر را روي 350 درجه فارنهایت گرم کنید آرد، بيکينگ پودر، جوش شيرين، دارچين، نمک و جوزا را با هم مخلوط کنيد. در کاسه اي جدا کدوتنبل، شهد، شکر، شير غير لبني يا آب را مخلوط کنيد. دو کاسه را مخلوط کنيد و سپس کشمش را اضافه کنيد. مواد را قطعه قطعه و هر قطعه به اندازه یک قاشق غذاخوري سرپر، روي کاغذ روغني بگذارید . بعد از 15 دقيقه يا بعد از زماني که شيريني ها طلایی رنگ شدند، آنها را از فر بيرون بیاوريد، از روي کاغذ روغني جدا کنيد و در ظرفي بچينيد تا خنک شوند. بعد از اينکه شيريني ها خنک شدند مي توانيد آنها را در ظرفي دربسته در يخچال نگهداري کنيد. لطفاَ توجه داشته باشيد که چنين شيريني هايي بايد به مقدار کم به مناسبت هاي خاص خورده شوند. 

هر يک عدد شيريني حاوي: 

کالري: 84 
چربي: 4/0 گرم 
چربي اشباع شده: 1/0 گرم 
کالري حاصل از چربي: 4٪ 
کلسترول: صفر میلی گرم
پروتئین: 1.9 گرم 
کربوهیدرات:19.9 گرم 
شکر: 9.7 
فیبر: 1.9 گرم 
سدیم: 108 میلی گرم
کلسیم: 52 میلی گرم 
آهن: 1 میلی گرم
ویتامین 
C : 0.7 میلی گرم 
بتاکاروتن: 820 mcg 
ویتامین E : 0.3 mg

این دستور غذا از جنیفر ریموند و از کتاب دکتر نیل برنارد، اقتباس گردیده است.
منبع: THE CANCER PROJECT http://www.cancerproject.org/diet_cancer
مترجم:
 سپیده سپیده دم