خوکچه های ماده میتوانند از سن 4 هفتگی از نظر جنسی به بلوغ برسند. بارداری از 53 تا 73 روز و تعداد متوسط بچه ها بین 1 تا 4 تا است ولی در برخی موارد به 7تا یا بیشتر هم میرسد.
 
 
تکثیر خوکچه هندی به هیچ وجه توصیه نمیشود.
 
نه تنها این کار دارای ریسک زیادی است ، هم چنین برای انسانهای دلسوز و متوجه پیدا کردن مکانی برای بچه ها سخت است.
 
 
خوکچه های ماده با خطر عوارض حاملگی روبرو هستند چون بچه ها بزرگ و آماده دویدن به دنیا می آیند. تکثیر بعد از سن 8 ماهگی میتواند برای خوکچه ای که تا به حال زایمان نداشته خطرناک باشد چرا که ممکن است دچار سخت زایی شود. symphisis ( یک مفصل غضروفی محکم که 2 استخوان عمومی را به هم متصل میکند) میتواند با بالا رفتن سن سخت شود و در نتیجه خوکچه قادر به زایمان بدون وسیله های لازم نباشد. خوکچه های ماده با زایمان سخت معمولا به سزارین احتیاج دارند. درصد نجات بسیار پایین است.
 
عقیم کردن یا اخته کردن خوکچه ها هم دارای ریسک زیادی است حتی توسط یک دامپزشک مجرب. ایمن ترین راه این است که جنسهای مخالف خوکچه را از هم جدا کرده یا 2 نر یا 2 ماده در کنار هم زندگی کنند.

 
اشتباه نکنید! هر بار بارداری خطرهای قابل توجهی به دنبال دارد.
 
 
مرگ چیزی است که تکثیر کنندگان معمولا به وقوع آن عادت دارند. یکی از کارشناسان تخمین زده است که معمولا در 5 خوکچه ماده یکی از آنها در اثر عوارض بارداری از بین میرود. خوکچه های ماده معمولا در معرض خطر زیادی قرار داند چرا که بچه ها بسیار بزرگ ، کاملا دارای مو و آماده راه رفتن به دنیا می آیند. مادران معمولا چندین نوزاد را حمل میکنند و ممکن است وزنشان 2 برابر شود ، استرس روی سیستم گردش جریان خون و ارگانهای دیگر تاثیر بگذارد. حتی با بهترین نگهداری خوکچه ها ممکن است دچار dystocia ،hypocalcemia یا پرولاپس رحم یا بیماریهای دیگر شود.
 
 
اگر شما نگران خوکچه ماده خود نیستید به فکر زندگی نوزادان باشید. اگر خوکچه مادر مرد ، آیا شما وقت رسیدگی کامل به نوزادان را دارید؟ نه تنها تکثیر خطرناک است ، بلکه پیدا کردن خانه برای بچه خوکچه ها زمانی که وقت واگذاری آنها فرا برسد برای انسانهای متوجه و دلسوز کار سختی است. اگر 6 یا 7 نوزاد به دنیا بیایند چطور؟ چه کسی میتواند از تمام آنها نگهداری کند؟ آیا شما مسئولیت سلامتی و زندگی آنها را به عهده میگیرید؟ آیا میتوانید از پس خرج غذا و خدمات پزشکی بر آیید؟ اگر خوکچه های نوزاد با مشکلات ژنتیکی به دنیا بیایند چه کاری میتوانید برای آنها انجام دهید؟ جفت شدن اشتباه 2 خوکچه میتواند باعث مریض به دنیا آمدن نوزادان شود. آیا فضای کافی برای نگهداری از بچه ها را دارید؟ بهتر است به جای تکثیر خوکچه ها از انواع آنها که برای واگذاری وجود دارند نگهداری کنید.
 
 
تصادفات
یک عاشق حیوانات با یک تکثیر کننده هیچ وقت قابل مقایسه نیستند. اما گاهی اوقات اتفاق می افتند. 2 خوکچه ای که فکر میکردید هم جنس هستند از 2 جنس مخالف باشند. یا 2 خوکچه ای که جدا از هم نگهداری میکنید به طور تصادفی با هم جفتگیری کنند. یا ممکن است شما خوکچه بارداری را خریداری کرده باشید. در هر حال شما باید بهترین نگهداری ممکن را از او بکنید. یک رژیم غذایی سالم و کامل فراهم کنید ، نر و ماده را از هم جدا کنید. خوکچه های جوان میتوانند بارداریهای موفقی را تجربه کنند ولی این موضوع هیچ وقت پیشنهاد نمیشود. این توصیه ها برای کمک به کسانی است که در اثر اشتباه باعث بارداری خوکچه ماده شده اند.


مترجم: نیلوفر عباس نژاد

 
تمامی حق و حقوق ترجمه متعلق به سایت پرشین پت است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد