رجانیوز:در روزهای اخیر، دادگاه برای پسری به نام مجید که به
صورت دختری به نام آمنه اسیدپاشی کرده را به قصاص متقابل محکوم کرده است؛ حکمی که با استقبال خانواده آمنه روبرو شده و آن را نمونه بارز عدالت در برابر این اقدام هولناک مجید عنوان کردهاند.
با این حال، جریانات رسانهای اپوزیسیون با طراحی سناریوهای مختلف – از جمله مبارز و فعال سیاسی خواندن آمنه! – تلاش دارند تا این موضوع را به دستاویزی برای هجمه تبلیغاتی و روانی علیه ایران تبدیل کنند و شبیه ماجرایی که برای "سکینه آشتیانی" ترتیب دادند را در این مساله نیز پیاده کنند.
در همین راستا، یکی از همکاران نهاد "خانه آزادی" که بر طبق نوشته سایت ویکی پدیای انگلیسی، ۸۰ درصد بودجه خود را به طور مستقیم از دولت آمریکا دریافت میکند، همانند دفعات پیشین وارد ماجرا شده و با نوشتن مطالب متعدد به دنبال القای این گزاره است که جامعه ایرانی از احساسات تهی و به جامعهای وحشی و خشن تبدیل شده است.
"آرش آبادپور" که در فضای اینترنت با نام کمانگیر شناخته میشود، در یکی از مطالبی که در این زمینه در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده، نوشته است: مساله این نیست که در چند روز آینده کسی چشم مجید را باز نگهدارد که کس دیگری چند قطره اسید در آن بچکاند یا نه. مساله این است که بخش قابل توجهی از جامعهی ایرانی این را قابل بحث میداند که میشود کسی را به ریختن اسید در چشم محکوم کرد. مساله فعل نیست، مساله درنظرگرفتهشدن فعل بعنوان یک اقدام قابل قبول است.
آبادپور در یک مطلب دیگر نیز نوشته است: اینکه مجید را بیهوش کنند و اسید در چشمش بریزند برای بخش قابل توجهی از جامعهای که حرفش را میزنیم اقدامی قابل تصور است. در این وضعیت دیگر مهم نیست که واقعا اسید در چشم مجید ریخته میشود یا خیر. اصلا مهم مجید نیست. داریم دربارهی جامعهای حرف میزنیم که میتواند دربارهی ریختن اسید در چشم کسی حرف بزند. مشکل اینجاست.
البته این نخستین بار نیست که اپوزیسیون در برابر مجازات مجرمین و قاتلان، جمهوری اسلامی ایران را به خشونت و ترویج آن در جامعه متهم میکند.
به عنوان مثال، چندی پیش و به دنبال اعلام خبری درباره مجازات عامل جنایت خونین میدان کاج در محل انجام قتل، جریان ضدانقلاب سناریو جدیدی را برای این مساله طراحی کرد که در آن ماجرا نیز آرش آبادپور نقش محوری را برعهده داشت.
وی آن زمان در مطلبی که در شبکه "گوگل ریدز" منتشر کرد، از تمام وبلاگنویسان اپوزیسیون خواست تا راجع به این موضوع مطلب بنویسند و با آن مخالفت کنند.
او که سابقه پشتیبانی فنی و برنامهنویسی سایت ضدانقلاب بالاترین را نیز در کارنامه خود دارد و برنامههای نرمافزاری نظیر "بالابین" را برای ترغیب بیشتر کاربران اینترنت به فعالیت در این شبکه اجتماعی اپوزیسیون تهیه کرده، ضمن دفاع از عدم مجازات این جنایتکار نوشته بود: "باید هزینه اعدام را برای جمهوری اسلامی بالا ببریم؛ مثل همان کاری که سر ماجرای سکینه محمدی آشتیانی کردیم."
در همین راستا، تعدادی از بلاگرهای خارج نشین نیز دست به انتشار مطالب متعدد در این زمینه در فضای اینترنت کردند و سایر افراد و دوستان خود را نیز به نوشتن و ایجاد فضای تبلیغاتی در این زمینه تشویق کردند.
گفتنی است این رویکرد و سناریو درحالی از سوی جریان حامی سران ضدانقلاب در داخل کشور مطرح شده که پیش از این و در ماجرای یک زن مفسد اخلاقی که شوهرش را نیز کشته بود، رسانههای غربی تبلیغات بسیار گستردهای را
صورت دادند و کار را تا جایی پیش بردند که کمپینی با عنوان "من سکینه هستم!" از سوی این افراد راهاندازی شد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.