استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: مصرف چای سبز موجب كاهش كلسترول افراد میشود.
محمد صالحی سورنقی افزود: چای سبز طعم تلخ و رنگ سبز كمرنگ دارد.
وی گفت: چای سبز یكی از بهترین مواد غذایی ضد سرطانی است و از كبد در برابر سلولهای سرطانی محافظت میكند.
استاد داروسازی دانشگاه علوم پزشكی تهران افزود: چای سبز موجب كاهش كلسترول خون و كاهش وزن میشود و ضد ویروس است.
صالحی سورنقی گفت: تفاوت چای سبز با چای سیاه این است كه چای سبز كافئین بسیار كمتری نسبت به چای سیاه دارد و مصرف آن برای رفع خستگی مؤثر نیست. چای سیاه 2 تا 4 گرم كافئین دارد كه چای سبز بسیار كمتر از این مقدار كافئین دارد.
وی گفت: برای تهیه چای سبز میتوان 3 تا 4 گرم چای را در قوری ریخته و 15 دقیقه بر حرارت غیرمستقیم حرارت داده شود تا كاملاً دم بكشد تا رنگ سبز روشن و مزهای متفاوت از چای سیاه به دست آید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.