Resigzed Image Click this bar to view the full image.

مواد لازم برای ۲ نفر:
تالیاتلی ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی رومی (از این ریزها که کشیده اس نه گرد) ـــــــــــــــــــــــــ ـ ۲۵۰ گرم
روغن با سیر و جعفری و چیلی ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ ۳ قاشق غذاخوری
گردو ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ ۵۰ گرم
شاهی تازه (ترتیزک) ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ ۷۵گرم
پنیر گودای رنده شده ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ ۲۵ گرم
توضیح:‌
!:‌یه روغن زیتونهایی هست اینجا تویش ذرات معلق داره اعم از موارد مختلف سبزیجات و سیر و ... من فلفلی اش رو داشتم در واقع با چیلی که قرمز رنگ ه. ولی چیزی که توی این دستور اومده بود ساده بود. اگه هم ندارین چیلی خشک خرد شده و سیر خشک یا پودر سیر توی روغن زیتون بریزید با سبزیجات خشک معطر.
!!:‌ این شاهی یا ترتیزک که گفتم مطمئن نیستم که تو ایران دقیقاْ‌همین شکلی باشه که اینجا هست. چیزی که منظور من بوده به ایتالیایی میشه Rucola و شکلش اینه :
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
که من با استناد به این لینک میگم همون شاهی ه خودمونه.
!!!: اگه گوجه فرنگی از اون رومی ها نبود با گوجه عادی این کار رو بکنید ولی 6 قاچش کنید.
طرزتهیه:
اول گوجه فرنگی ها رو کمی خرد می کنیم. ( به دو ، چهار یا شش قاچ بسته به اندازه گوجه) با مقدار کمی از روغن توی تابه مخصوص گریل می گذاریم گریل بشه. تا کاملاً خشک بشه بسته به قدرت گریل زمانش فرق خواهد کرد (حدود 5 دقیقه). (اگر گریل در دسترس نبود می تونید گوجه ها رو توی فر بگذارید و با حرارت 160 درجه به مدت 30 دقیقه بگذارید برشته بشه).
تالیاتلی رو می گذاریم بپزه (بسته به نوع پاستا زمان پخت متفاوت ه حدود 10 تا 15 دقیقه) و آبکش می کنیم.
گردو ها رو کمی خرد می کنیم. باقی مانده روغن و گردو ها و گوجه فرنگی برشته شده و شاهی ها رو توی پاستا می ریزیم و مخلوط می کنیم. توی ظرف می کشیم و رویش پنیر می پاشیم.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.