پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • بستنی قهوه گربه ◄ بستنی قهوه گربه
      آثار هنری شگفت انگیز نقاشی شده با قهوه توسط هنرمند روسی Elena Efremova . انواع مختلف قهوه ویژگی منحصر به فردی را برای هر نقاشی گربه ایجاد می کند .
  •  قهوه به یاد ماندنی دارای تصاویر زیبای جغده ◄ قهوه به یاد ماندنی دارای تصاویر زیبای جغده
      فنجان های قهوه به یاد ماندنی دارای تصاویر زیبای جغدهای شایان ستایش با چشمانی به اندازه چشمان شما پس از اولین جرعه است. بسته بندی Boo Takeaway و فنجان های قهوه که توسط Backbone Branding برای خط جدید قهوه رویال ارمنستان "Owl" طراحی شده است. در ارمنی، "بو" به معنای "جغد" است، اشاره مستقیم به پرنده شب‌زی، که برای یک برند قهوه از آن به عنوان نام استفاده می‌کند. چشمان کنجکاو جغد با فنجان های دارای تصاویر کارتونی که آنها را به جغدهای جذاب تبدیل می کند، به کانون طراحی تبدیل می شود. فنجان‌های قهوه جغد در رنگ‌های مختلفی عرضه می‌شوند تا با زمانی از روز که قهوه سفارش می‌دهید، مطابقت داشته باشد، چه برای بیدار شدن از خواب صبحگاهی و چه در اواخر شب.
  • قاب دوربین فیدر پرنده ◄ قاب دوربین فیدر پرنده
      تغذیه پرنده چند منظوره با کیف یکپارچه برای دوربین در فضای باز به افراد اجازه می دهد تا پرندگان را در حیاط خلوت خود تغذیه و ضبط کنند . تغذیه کننده پرنده که توسط Wasserstein برای قرار دادن دوربین های محبوبی مانند Wyze Cam طراحی شده است به شما کمک می کند هر صدای جیر جیر و بال زدن را با وضوح بالا ثبت کنید. در عین حال که دوربین شما را از باران، باد و عناصر بیرونی در امان نگه می‌دارد، حیات وحش را مستقیماً در معرض دید قرار می‌دهد. این تغذیه کننده پرنده که به راحتی بر روی درختان یا دیوارها نصب می شود و با انرژی خورشیدی سازگار است، پرنده نگری را به یک ماجراجویی با فناوری پیشرفته تبدیل می کند.
  • بستنی آموزشی به شکل کوه یخ ◄ بستنی آموزشی به شکل کوه یخ
      بستنی آموزشی به شکل کوه یخ ذوب می شود تا یک پنگوئن یا خرس قطبی را در بالای چوب بستنی نشان دهد. بسته بندی بستنی تابستانی تاک طراحی شده توسط BXL به بچه ها در مورد تأثیر تغییرات آب و هوا می آموزد. این طراحی بسته بندی قدرتمند است زیرا یک تجربه ساده از خوردن بستنی را به یک درس قابل تامل تبدیل می کند. این نشان دهنده ناپدید شدن حیات وحش در مناطق قطب شمال به دلیل گرمایش جهانی است.
  • کفش های میکی موس ◄ کفش های میکی موس
      کفش‌های پاشنه بلند خلاقانه با گوش‌های نمادین میکی موس که به جلو متصل شده‌اند، ترکیبی عالی از شیطنت دوران کودکی و مد بزرگسالان هستند. کفش های میکی موس توسط کوپرنی طراحی شده اند زیرا بزرگسالان دیزنی نیز به مد لباس نیاز دارند. در نمایشگاه کوپرنی بهار تابستان 2025 در دیزنی لند پاریس رونمایی شد. کفش های میکی موس که در ایتالیا ساخته شده اند، یک کفش کلکسیونی با نسخه محدود هستند که ترکیبی از تجمل و نوستالژی هستند.
  • ماسک صورت Cthulhu ◄ ماسک صورت Cthulhu
      ماسک صورت خلاقانه با شاخک‌های چرم واقعی برای افرادی که می‌خواهند به نظر برسند که به تازگی از رویای تب لاوکرافت بیرون آمده‌اند. ماسک صورت Steampunk Cthulhu که توسط Uchronic از چرم ساخته شده است ، با هر شاخک شکل و جزئیات برای به تصویر کشیدن آن حال و هوای وهم انگیز و اخروی. چرم با کیفیت بالا برش خورده، قالب‌گیری شده و دوخته می‌شود تا جلوه‌ای واقعی و لغزنده به ماسک بدهد. تناسب قابل تنظیم، ماسک صورت Cthulhu را به طرز شگفت‌آوری راحت نگه می‌دارد، زیرا در مناطق بایر حرکت می‌کنید یا در Burning Man مورد توجه قرار می‌گیرید.
  • کیف دستی میکی موس ◄ کیف دستی میکی موس
      کیف چرمی شیک و چشم نوازی که برای طرفداران شیک دیزنی ساخته شده است با گوش های نمادین میکی موس در بالا ارائه می شود. کیف سوایپ میکی موس توسط کوپرنی برای کسانی که عاشق دیزنی و مد بالا هستند طراحی شده است. کیف دستی میکی موس که در ایتالیا از چرم مشکی باکیفیت ساخته شده است، هم یک کیف روزمره کلکسیونی و هم پوشیدنی است. در طول نمایش مد SS25 Coperni در دیزنی لند پاریس معرفی شد.
  • گودال آتش کوسه ◄ گودال آتش کوسه
      گودال آتش الهام گرفته از پوستر فیلم که شبیه کوسه با دهان باز از آرواره ها طراحی شده است ، وحشت سینمایی را به حیاط خلوت می آورد . گودال آتش آرواره که توسط Burned by Design ساخته شده است ، ادای احترامی شگفت انگیز از تریلر نمادین کوسه اسپیلبرگ است. طراحی حماسی یک ساختار دو قسمتی است: بدن کوسه با جزئیات، که لحظه وحشتناک را از پوستر فیلم به تصویر می کشد، و یک گودال آتش در داخل. دهان باز ترسناک کوسه به عنوان نقطه دسترسی آسان به آتش عمل می کند که هنگام غرش شعله ها از درون، تصویری چشمگیر را ارائه می دهد.
  • کاناپه راحت حیوانات خانگی ◄ کاناپه راحت حیوانات خانگی
      کاناپه راحت حیوانات خانگی دارای درب های چوبی است که برای جلوگیری از پوشاندن موهای گربه روی کوسن ها تا می شود . مبل گربه توسط Tomoya Ono یک قطعه مبلمان مدرن طراحی شده است که هم صاحبان گربه و هم حیوانات خانگی آنها را مورد توجه قرار می دهد. هنگامی که از آن استفاده نمی کنید، قسمت های نشیمنگاه نرم را می توان به دقت بسته کرد تا ظاهری تمیز و بدون مو داشته باشد. این کاناپه که با در نظر گرفتن دوام ایجاد شده است، از مواد ضد خش ساخته شده است و کاملاً قابل شستشو است و برای خانواده هایی که گربه دارند ایده آل است.
  • بازوهای مینیاتوری ◄ بازوهای مینیاتوری
      بازوهای مینیاتوری طراحی شده برای جوجه ها، پرنده شما را به یک ابرقهرمان پردار با بازوهای سبز عضلانی کوچک تبدیل می کند . بازوهای هالک پرینت سه بعدی برای جوجه ها: چرا نباید پرنده ای فوق العاده قوی در اطراف حیاط قدم بزند؟ این ارتقای نهایی برای مرغ متوسط ​​است. هیچ چیز مانند پرنده ای که عضله دوسر بازوی سبز را خم می کند «باورنکردنی» نمی گوید…
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29366    |     صفحه 1 از 2937
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

اخبار ضد و نقیض درباره تولید کنسرو از جسد دلفين های مرده


خبر فرآوری دلفین‌های مرده در صنایع کنسروسازی اگرچه از سوی مسوولان هنوز تایید نشده اما شنیدن این خبر موجی از نگرانی را در جامعه ایجاد کرده است.

به گزارش ايلنا، چند روز پیش «محمدرضا فاطمی»، مدیر گروه بیولوژی دریایی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران از وقوع تخلفی زیست محیطی خبر داد.

وي گفت: سودجويان در سرخانه هاي برخي از بنادر كشور از جسد دلفین‌های مرده ایرانی كنسرو ماهي توليد كرده اند.

از يك سو در صورت صحت این ماجرامرز تهدید سلامت تا نزدیکی هر یک از 70 میلیون نفر جمعيت ايران جلو می‌رود و از سوي ديگر در صورت غیر واقعی بودن خبر منتشر شده با جمع کثیری از تولیدکنندگان كنسرو ماهي مواجه خواهیم شد که سرمایه‌شان با انتشار يك شايعه نادرست در معرض نابودی قرار گرفته‌است.

اما اگر صحت این خبر تایید شود آن‌وقت سازمان‌هایی که هم اکنون حفظ سلامت مردم جامعه را به عنوان مسوولیتی خطیر بر دوش می‌کشند باید پاسخگو باشند.

به راستی چگونه می‌شود که به رغم نظارت و کنترل‌ها چنین اتفاقی می‌افتد؟ آیا گستردگی صنایع غذایی به حدی است که امکان نظارت بر تمام آن وجود ندارد؟ آیا ناظران سهل انگاری می‌کنند؟ یا این که مسئولان آن طور که باید بر کار بازرسان خود نظارت ندارند؟ یعنی می‌توان گفت که گاهی چنین اتفاقاتی طبیعی است و به دلیل حجم کار برخی موارد از چشم ناظران دور می‌ماند؟ در این شرایط چه کسی مسئول خطرات احتمالی به وجود آمده در جامعه خواهد بود؟ و باید با خاطیان چگونه برخورد کرد؟
آیا عزل یک مسئول کفایت می‌کند؟ بی مسئولیتی‌ها که شاید در بعضی مواقع به راحتی جان یک انسان را به خطر می‌اندازد تا چه اندازه قابل گذشت است؟

آبزيان مرده، منبع مسموميت بوتوليسم

آن‌گونه که «آراسب دباغ مقدم»، معاون کمیته تخصصی بهداشت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی به آن مي‌گويد؛ فسادپذیری در آبزیان مرده آنقدر بالاست كه می‌تواند خطرات زیادی را متوجه سلامت انسان کند.

او بدون آن که خبر انتشار یافته را تایید یا رد کند؛ می‌گوید: فرآوری حیوان مرده به دلیل دارا بودن بار میکروبی، عامل بیماری‌زایی خواهد بود.

دباغ مقدم ابتلا به بوتولیسم و مسمومیت غذایی را از جمله عوارض مصرف این مواد غذایی تهيه شده از آبزيان مرده دانسته و مي‌گويد: فسادپذیری آبزیان پس از مرگ بلافاصله آغاز می‌شود و در صورتی که سریعا به یخچال و سردخانه انتقال داده نشوند؛ محلی برای رشد باکتری و میکروب ها در همان ساعات اولیه خواهد شد.

وی توضیح می‌دهد: اگرچه درباره صحت این خبر جای تردید وجود دارد اما اگر این اتفاق افتاده باشد «بو» و رنگ فرآورده توليد شده خود حکایت از ناسالم بودن آن خواهد داشت.

انجام اين تخلف شدني نيست

با اين‌حال «ولی مطلبی»، رئیس مرکز تحقیقات شیلات ایران با ذکر دلایلی این مساله را تکذیب می‌کند.

او می گوید: نظارت‌ها به حدی است که انجام چنین تخلفاتی تقریبا غیر ممکن است و به طور قطع می‌توان گفت بروز چنین اتفاقی واقعیت نخواهد داشت.

او می‌افزاید: مسوولان دامپزشکی از یک طرف مواد اولیه وارد شده به کارخانه را تحت بررسی دارند و از سوی دیگر مراحل فرآوری زیر نظر بازرسان وزارت بهداشت انجام می‌شود؛ بنابراین احتمال وجود ماهی مرده در صنایع به صفر می‌رسد.

مطلبی بر پیگیری خود به عنوان رئیس مرکز تحقیقات شیلات تاکید کرده و خاطرنشان می‌کند: با وجود آن که بعید می‌دانم این خبر واقعی باشد اما برای كسب اطمینان از مساله ای که سلامت افراد را تهدید می‌کند این ماجرا را پیگیری خواهم کرد.

وی همچنین افرادی که اخبار را بدون در نظر گرفتن عواقب آن منتشر می‌کنند مورد انتقاد قرار داده و اضافه می‌کند: این افراد باید پاسخگوی زیان های وارده به صنایع باشند. چرا که ایجاد این موج منفی در بازار باعث نگرانی مصرف کننده شده و در نتیجه مصرف این پروتئین سالم را کاهش می‌دهد.

اما وقتی صحت این موضوع از منظر علمی با یک کارشناس صنایع غذایی در میان گذاشته شد؛ او هم بر غیر واقعی بودن خبر تاکید كرد.

دکتر «احسانی» متذکرمی‌شود: از آنجا که ذائقه ها کوچکترین آشنایی با طعم گوشت دلفین ندارد لذا استفاده از این آبزی در کنسروها بعید به نظر می‌رسد.

وی عنوان می‌کند: موجودات دریایی وقتی می‌میرند خیلی زود دچار انحطاط شده و بوی خرابی می‌دهند. بنابراين با توجه به آن‌که امکان انتقال سریع این حیوانات پس از مرگ به کشتی سردخانه دار وجود ندارد احتمال فرآوری محصول فاسد با بوی فساد زیاد نيز قابل اجرا نخواهد بود.

احسانی تاکید می‌کند: بین انسان و آبزیان بیماری مشترک زیادی وجود ندارد اما آبزیان پس از مرگ محل مناسبی برای رشد میکروب‌ها و باکتری‌ها هستند. بنابراین استفاده از چنین ماده اولیه‌ای در صنایع غذایی عامل بیماری‌های زیادی در انسان از جمله مسمومیت غذایی می‌شود.

دلفين‌ها چگونه مي‌ميرند؟

«اسماعیل کهرم»، کارشناس محیط زیست نيز در توضیح چگونگی مرگ دلفین‌ها، با تقسيم دلفین‌های خلیج فارس به پنج گروه، می‌گوید: دلفین شبه قاتل، دلفین یونس، دلفين بینی بطری، دلفين گوژپشت و دلفین معمولی از دافین‌های خلیج فارس محسوب می شوند که بيشتر به سه دلیل مرگ آنها اتفاق می‌افتد.

وی بیان می‌کند: عامل اول پیری است یعنی با به پایان رسیدن عمر دلفین‌ها، این آبزیان نيز مانند هر جاندار دیگری می‌میرند.

کهرم، عامل دوم را آلودگی های موجود در دریا می داند و ادامه می‌دهد: با توجه به آن‌که آلودگی های نفتی در خلیج فارس 47 برابر میزان معمول در سایر دریاهاست؛ گاهی دیده شده که دلفین‌ها در اثر این آلودگی از بین می‌روند.

او مي‌گويد: به دليل آلودگي، جسد اين دلفين‌ها حتی اگر دچار فساد پس از مرگ هم نشده باشند تهديد كننده سلامتي است و نمي‌توان از آنها براي تهيه كنسرو استفاده كرد.

كهرم بابيان اينكه افتادن دلفین ها به تور صیادان سومين عامل مرگ آنها است؛ مي‌گويد: ممكن است از اين دلفين‌هاي قرباني براي تهيه مواد غذايي استفاده شود.

وي می گوید: دلفین یک جانور پستاندار است که برای زنده ماندن باید از اکسیژن موجود درهواي بيرون آب استفاده کند؛ بنابراین هر از گاهی به سطح آب آمده و تنفس می‌کند اما با افتادن به تور صیادان این آبزی در زیر آب مانده و دچار خفگی می‌شود.

وی می‌افزاید: صیادانی هم که به جای آبزیان دیگر، دلفین شکار کرده اند ممکن است این حیوان را به عنوان یک منبع درآمد مورد استفاده قرار دهند.

خبري كه دردسر آفريد

اما انتشار خبر توليد كنسرو با گوشت دلفين‌هاي مرده، صنعت کنسرو كشور را که هم‌اكنون با مشکلات و معضلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند؛ به طور شدیدی تحت‌تاثیر قرار داد.

بازخورد این خبر به گونه‌ای بود که سندیکا و تعاونی صنایع کنسرو را به برگزاری جلسه فوق‌العاده‌ای واداشت.

اما به گفته «احمد آزاد مرد»، رییس هیات‌مدیره سندیکا و تعاونی صنایع کنسرو در این جلسه تمام اعضا از بروز چنین تخلفی در واحدهای تولید کنسرو اظهار بی‌اطلاعی و تعجب کرده‌اند.

آزادمرد ضمن تکذیب تولید كنسرو ماهي از گوشت دلفین‌های مرده در کارخانه‌های عضو این سندیکا و تعاونی، می‌گوید:«اگر در خبر منتشر شده نام کارخانه یا کارخانه‌های متخلف ذکر می‌شد، کل صنعت کنسرو از انتشار آن متضرر نمی‌شد و مردم نیز دیدگاه منفی نسبت به کل کنسروهای تن موجود در بازار پیدا نمی‌کردند.»

رییس هیات‌مدیره سندیکا و تعاونی صنایع کنسرو اظهار می‌کند: «ما نمی‌گوییم که به هیچ وجه امکان تخلف در واحدهای تولید کنسرو وجود ندارد و ممکن است در کارخانه‌هایی که عضو اين سندیکا نیستند چنین تخلفی هم انجام شده باشد اما اگر با ارایه مستنداتي چون نام واحد یا واحدهای متخلف ذکر می‌شد، سندیکا و تعاونی کنسرو هم پی‌گیری‌های لازم را در این زمینه انجام می‌داد.»

تهيه كنسرو از گوشت دلفين امكانات مي‌خواهد

به گفته آزادمرد، تعداد دلفین‌های مرده در آب‌های جنوبی به اندازه‌ای نیست که به تن ماهی تبدیل شود.

عیسی گلشاهی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات هم کارخانه‌های تولید کنسرو کشورمان را فاقد تکنولوژی تبدیل گوشت دلفین به تن ماهی می‌داند و ضمن تکذیب تولید تن ماهی از گوشت دلفین‌های مرده می‌گوید:«‌این کار در کارخانه‌هایی که براساس تولید كنسرو از این پستاندار دریایی بنا و مجهز شده است، وجود دارد اما در کشور ما هیچ‌یک از کارخانه‌های تولید تن ماهی بر این اساس بنا نشده‌اند.»

وی در توضیح این موضوع اظهار می‌کند: «برای تولید کنسرو تن ماهی باید زمان پخت اولیه و درجه حرارت لازم برای استریل شدن قوطی کنسرو تنظیم شود و اگر این مدت زمان برای تمام ماهی‌‌ها ثابت باشد، قوطی کنسرو به طور کامل استریلیزه نمی‌شود که این موضوع می‌تواند خطرات بسیار شدیدی را برای مصرف‌کنندگان داشته باشد.»

گلشاهی با اشاره به اینکه کارخانه‌های داخلی تولید کنسرو ماهی براساس ماهی تن بنا شده است، می‌گوید:«هیچ کارخانه‌ای برای تولید چند قوطی کنسرو برند خود را به خطر نمی‌اندازد.»

به گفته مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات،‌این سازمان فقط در حوزه صید ماهی‌ها تا حمل آنها به ساحل دخالت دارد و نظارت بر مرحله ساحل تا کارخانه برعهده سازمان دامپزشکی و مرحله پس از تولید کنسرو برعهده وزارت بهداشت است».

من، با چشم خود ديدم

در عین حال محمدرضا فاطمی، مدیر گروه بیولوژی دریایی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با تاکید بر وجود تلفات احتمالی فردی و یا گله‌ای دلفینها در آبهای ایران، گفت: در سالهای گذشته این اتفاق افتاد و اداره شیلات ایران ناظرهایی برای کنترل سردخانه ها و بنادر گذاشت اما عده‌ای از صیادهای صنعتی که بیشترین دلفینها را در آبهای ایران تلف می کنند، گاهی جسد دلیفنهای مرده را به سردخانه های بنادر می دهند و حتی از گوشت فاسد آنها تن تولید می شود.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: در بنادر چابهار، بوشهر و بندرعباس گزارشهایی ارائه شده و نيز مستنداتی مبنی بر ارتكاب این تخلفات در دست است که البته تاكنون هیچ برخوردی با متخلفان صورت نگرفته است.

وی تاکید کرد: من به چشم خودم شاهد انتقال جسد دلیفن های مرده به سردخانه ای بوده‌ام و البته مدارکی نیز در مورد این فاجعه محیط زیستی وجود دارد.

این متخصص محیط زیست دریایی تاکید کرد: در برخی موارد جسد دلفین‌های تلف شده را آرام آرام به دریا می‌ریزند و گاهی هم در سردخانه کشتیها نگهداری و به دور از چشم ناظران براي توليد كنسرو به سردخانه فروخته می‌شوند.

The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ بستنی قهوه گربه
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle