دانشمندان و پزشکان هنوز علت قطعی ابتلا به سرطان سینه را تشخیص نداده اند ، اما چندین دهه تحقیق در این نوع بیماری ،مواردی را روشن کرده است که برای اطلاع شما در این مقاله به آنها اشاره می کنیم:
1- داشتن سینه های بزرگ ریسک ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد!
حقیقت اینست که : تحقیقات نشان داده اند سلول هایی که باعث ایجاد سرطان سینه می شوند هیچ ربطی به بزرگی یا کوچکی سینه ندارند. به عبارت دیگر ، سلول های چربی یا غدد موجود در سینه های بزرگ باعث ابتلا به سرطان نمی شوند!
2- اگر در خانواده تان کسی سرطان سینه نداشته باشد ، شما هم مبتلا به سرطان نخواهید شد!
حقیقت این است که :حتما متعجب می شوید اگر بدانید تنها 5-10 درصد از این بیماری ریشه ژنتیک دارد.اکثر کسانی که به این بیماری دچار می شوند هیچ پیشینه ای از سرطان در خانواده شان دیده نمی شود.
3- قرص های جلوگیری از بارداری احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد!
حقیقت اینست که : قرص های جلوگیری از بارداری حاوی هورمون هایی هستند که به طور مستقیم به سرطان سینه مرتبط می شوند. اما دوز این قرص ها نسبت به 20 سال پیش تغییر کرده است.اما تحقیقات نشان می دهد زنانی که از روش های جلوگیری از بارداری استفاده میکنند خطر ابتلا به سرطان سینه در آنها بیشتر است.
4- استفاده از اسپری های زیر بغل باعث سرطان سینه می شوند!!!
حقیقت اینست که : غدد لنفاوی ، جایی هستند که سرطان سینه رشد میکنند ، این غدد درست در زیر بغل هستند.درست است که محققان کشف کردند که در این اسپری ها سمومی سرطان زا وجود دارند و از تعریق و بیرون ریختن سموم بدن از طریق تعرق جلوگیری می کنند اما هیچ رابطه مستقیمی بین این دو مسئله دیده نشده است.
5- سرطان سینه ، بیماری ای مخصوص زنان سالمند است!
حقیقت اینست که : درست است که این سرطان در بین زنان بالای 50 سال شایع تر است اما 25 درصد از بیماران زیر 50 سال دارند. پزشکان توصیه می کنند خانم ها بعد از رسیدن به 20 سالگی حتما هر ماه خودشان یک آزمایش از سینه هایشان انجام دهندو هر سه سال یکبار به کلینیک های تخصصی رفته و در آنجا ماموگرافی کنند.
به گزارش پرشین وی ، این آزمایشات برای خانم هایی که به سن 40 سالگی می رسند ضروری است ؛ اما شاید پزشک شما تشخیص دهد که این کار را از 35 یا حتی 30 سالگی آغاز کنید.
تهیه و ترجمه : گروه سلامت پرشین وی / زینب اسحاقیان