این بار یک سوپ سیب زمینی به روش چینی‌ها تهیه كرده و برای خوش‌طعم‌تر شدن آن از كمی پودر زنجبیل استفاده‌ كنید
.










مواد لازم:


سیب زمینی / 3 عدد مكعبی خرد شده
هویج / سه عدد خرد شده
كرفس / سه شاخه خرد شده
شلغم كوچك / یك عدد خرد شده
پیاز / یك عدد متوسط
گوجه فرنگی / یك عدد خرد شده
سیر / 5 حبه خرد شده
نمك / به مقدار لازم
فلفل / به مقدار لازم





طرز تهیه:



1- سیب زمینی، هویج، كرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یك قابلمه بزرگ بریزید.



2- مقداری آب (تا حدی كه روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.



3- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.



4- حرارت را كم كرده و تا یك ساعت بگذارید بپزند.



5- نمك و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه كنید.



6- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.





نكته


برای اینكه این سوپ به طعم سوپ چینی نزدیك‌تر باشد، می‌توانید مقداری پودر زنجبیل به سوپ اضافه كنید.