یک غذای خوشمزه با تندی ملایم از فیله ماهی که طی زمان کوتاهی پخته می شود. این غذا را می توان در فر و یا با سرخ کردن درست نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه فیله ماهی در فر آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
- فیله ماهی: 4 عدد
- ماست: 1 قاشق غذاخوری، بدون آب ماست
- پودر فلفل قرمز: 1 قاشق مرباخوری
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
- سیر: 1 حبه، رنده شده
- تخم بادیان یا رازیانه: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله 1 - پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، بادیان، زردچوبه و ماست سفت را در کاسه مناسبی با یکدیگر مخلوط کنید.
![فیله ماهی در فر](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image41952-2.jpg)
مرحله 2 - فیله های ماهی را اضافه کرده و به مواد مخلوط شده آغشته کنید، روی کاسه را پوشانده و برای نیم تا 1 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
![فیله ماهی در فر](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image41952-3.jpg)
مرحله 3 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. فیله ها را روی فویل در سینی فر قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند، سپس همراه با شوید پلو و سالاد دلخواه سرو نمائید.
![فیله ماهی در فر](/Portals/0/CrossArticlePictures/139012/Image41952-4.jpg)
نکات
می توانید این غذا را در تابه نیز سرخ کنید تا وقتی که پخته شود.
به دلخواه می توانید از فلفل قرمز بیشتر یا کمتری استفاده کنید.