
فرستنده دستور: آزاده از کرمان
این خورش خیلی ساده درست می شود که می توان با سبزی تازه و یا خشک درست کرد. این خورش بدون گوشت درست می شود و کاملا گیاهی می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این خورش آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر
قارچ: نیم کیلو
کره: 20 گرم
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آرد: 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه: 1 پیمانه خرد شده یا 2 قاشق غذاخوری خشک
نعناع تازه: 1 قاشق مربا خوری خرد شده
ریحان تاره: 1 قاشق غذاخوری خرد شده
آب: نصف پیمانه (درصورت نیاز می توان آب بیشتری اضافه کرد)
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه
مرحله 1 - ابتدا جعفری، نعناع، ریحان، نمک، فلفل و آب را در کاسه مناسبی با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2 - کره را در قابلمه یا تابه متوسطی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس سیر را افزوده و تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 3 - قارچ را همراه با روغن اضافه کنید و برای 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.
مرحله 4 - آرد را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و کمی تفت دهید.
مرحله 5 - تابه حاوی مواد را از روی شعله برداشته و مخلوط سبزی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید برای چند دقیقه بجوشد تا آب آن غلیظ شود.
مرحله 6 - آبلیمو را به خورش افزوده و از روی شعله برداشته، در ظرف مورد نظر کشیده و گرم سرو نمایید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.