در این دستور فیله ماهی در کنجد و یا به دلخواه در خلال بادام غلطانده شده و سپس سرخ می شود. از هر نوع فیله ماهی می توانید استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ماهی کنجدی آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر
فیله ماهی: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
کنجد: 150 گرم یا خلال بادام
آب لیمو ترش: نصف استکان
نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم
تخم مرغ: 1 عدد

طرز تهیه
مرحله 1 - پیاز را خلال یا رنده کرده و با آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران مخلوط کرده و فیله های گوشت را بعد از شستن و خشک کردن داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.
مرحله 2 - تخم مرغ را زده و با کمی نمک، فلفل قرمز و زعفران مخلوط کنید.
مرحله 3 - ماهی مزه دار شده را داخل تخم مرغ زده و سپس در کنجد یا خلال بادام بغلطانید تا مانند لایه ای روی ماهی را بپوشاند.

مرحله 4 - ماهی کنجدی را در تابه ای که روغن ریخته اید با حرارت ملایم سرخ کنید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده با حلقه های لیمو، گوجه و جعفری تزیین کرده و با برنج سرو کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.