جالب است که چطور مردم تن به خوردن هر چیزی می دهند. حتی اگر قیافه ی آن واقعا حال به هم زن باشد. اگر شما حتی قادر نیستید به خوردن تخم مرغ خام فکر کنید باید به شما هشدار بدهم از خواندن ادامه ی این مقاله اجتناب کنید. منظره هایی که خواهید دید به هیچ وجه زیبا نیستند. قصد داریم نفرت انگیزترین خوراک های تخم مرغ در دنیا را به شما معرفی کنیم
تخم مرغ های صدساله
این تخم مرغ ها دقیقا صد سالشان نیست اما اگر به ظاهرشان نگاهی بیاندازید گمان نمی برید که سن و سالشان کمتر از صد سال باشد. آنها لزج هستند زرده شان به رنگ خاکستری درآمده و سفیده شان شبیه رنگ چای شده است طوریکه حتی نمی توان بدون حال به هم خوردگی به آنها نگاه کرد اما تخم مرغ های صد ساله یکی از هزاران نوع غذایی هستند که با تخم مرغ آماده می شوند. این ها غذایی محبوب در چین هستند، برای پختن آنها تخم تازه ی مرغ، اردک یا بلدرچین را می گیرند و برای چند هفته در مخلوط خاک، خاکستر، نمک، لیمو و برنج می خوابانند.
تخم مرغ های دست نخورده
شاید از تخم مرغ های دست نخورده خوشتان بیاید البته اگر موافق خوردن ادرار باشید. چون این تخم مرغ ها را در ادرار پسربچه های شهرستان ژیجیانگ یکی از استان های چین می خوابانند و جالب این جاست که این غذا بین مردم از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
برای تهیه این غذا از پسربچه ها خواسته می شود ادرارشان را جمع آوری کنند و در ظرف های مخصوص که در مدارس شهرهای مختلف هست نگه می دارند. وقتی فصل تخم مرغ های باکره رسید، پسربچه ها در ظرف های پلاستیکی ادرار می کنند و گاهی حتی زحمت رفتن به دستشویی را به خود نیم دهند. پس از آن تخم ها در ادرار جوشانده می شوند تا پوسته ی تخم ها ترک بردارد و مایع وارد تخم مرغ ها شود. یک روز طول می کشد تا تخم مرغ ها آماده شوند. چینی ها عاشق این تخم مرغ ها هستند چون به نظر آنها «طعم بهار می دهد»
بالوت
بالوت از هر دو نمونه ی قبلی رقت انگیز تر است. لزج شده و زرده ی آن به خاکستری گرائیده، چیزی که حتی اگر بسیار ماجراجو باشید دل آن را نخواهید یافت که به دهانتان بگذارید. بات حتی تخم مرغ نیست بلکه جنین بارور شده ی اردک است. حتی می توانید اندام های تازه شکل گرفته ی این پرنده را نیز از نزدیک ببینید. حتی دیدن این عکس ها باعث می شود صفرا در معده ها تشکیل شود.
با این حال مردم لائوس در کامبوجیه ویتنام چنین نظری در مورد بالوت ندارند. آنها از این غذا لذت می برند و آن را غذایی مقوی و خوشمزه می دانند که سرشار از پروتئین است. بالوت غذایی است که در خیابان ها به صورت حاضری فروخته می شود و با آبجوی سرد آن را می خورند. ادویه های مختلف نظیر نمک، فلفل سیر و سرکه به آن می زنند و آن را با نمک، آبلیمو، فلفل و برگ نعناع می خورند.
برای تهیه بالوت تخم های بارور شده را در سبد های گرم قرار می دهند تا حرارت کافی به آنها برسد. پس از ۹ روز تخم ها آماده است و جنین داخلشان شکل گرفته است. پس از ۸ روز دیگر بالوت آماده ی پختن و فروش است. سن و سال تخم ها در مناطق مختلف متفاوت است. فیلپینی ها بالوت های ۱۷ روزه می خورند اما ویتنامی ها تخم های ۲۱ روزه را ترجیح می دهند که کاملا شکل جوجه ی اردک دارند.