مواد لازم برای تهیه چانگووا:
شیر – ۱ پیمانه
آب – ۱ پیمانه
تخم مرغ – ۲ عدد
گشنیز – ۴ قاشق غذا خوری ریزخرد شده
سیر – دو ساقه
نمک و فلفل – به میزان لازم
نان تست
طرز تهیه چانگووا:
شیر و آب را بر روی حرارت بگذارید و ۲ ساقه سیر و گشنیز را به آن اضافه کرده و بگذارید بجوش آید. بعد زیر حرارت را کم کرده,تخم مرغ ها را به آرامی درون یک کاسه بشکنید و به شیر و آب اضافه کنید تا تخم مرغ ها ببندند و زیر حرارت را خاموش کنید. ساقه های سیر و گشنیز رو در آورده و دور بریزید. تخم مرغها را درون کاسه سرو بکشید کمی از شیر روی آن بریزید و به همراه نان تست میل کنید.