یکی از مهمترین منابع غذایی که به
تقویت مغز کمک میکند، ماهیهای چرب است.
غذاهای دریایی مثل ماهی آزاد، ساردین، ماهی تن و ماهی خال مخالی حاوی مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که میتوانند سبب افزایش قدرت، بهرهوری و سالم ماندن مغز شوند.
به گزارش پایگاه اینترنتی اورنج، منبع بعدی سبزیجات با برگهای سبز تیره هستند. این سبزیجات عبارت از اسفناج، کاهو، کلم بروکلی و کلم دلمهای هستند که سرشار از آنتیاکسیدانهایی نظیر ویتامین ث و کاروتنوییدها میباشند. اینها همان آنتیاکسیدانهای مفید برای حفظ سلامت قلب هستند.
یکی دیگر از این منابع آووکادو و انواع مغز دانهها هستند. تمام این خوراکیها حاوی یک آنتیاکسیدان مهم دیگر به نام ویتامین «ای» هستند. پژوهشگران میگویند کسانی که به مقدار مناسبی ویتامین «ای» مصرف میکنند، 67 درصد کمتر از سایرین به آلزایمر مبتلا میشوند.
شکلات تلخ نیز از خوراکیهایی است كه موجب
تقویت مغز میشود. شکلات تلخ سرشار از فلاونویید، یکی دیگر از آنتیاکسیدانهای مفید برای بدن و به خصوص
مغز است.
شاید تعجب آور باشد اما باور کنید که
آب هم در
تقویت مغز موثر است. تمام سلولهای بدن برای اینکه رشد خوب و مناسبی داشته باشند، به آب کافی نیاز دارند و سلولهای
مغز هم از این قاعده مستثنا نیستند.
در حقیقت، یکسوم از حجم
مغز از آب تشکیل شده است و بنابراین خوردن آب کافی در روز به بهبود عملکرد
مغز کمک میکند. بر اساس مطالعاتی هم که در دانشگاه اوهایو صورت گرفته، محققان اعلام کردهاند که کارکرد
مغز افرادی که ذخیره مناسبی از آب در بدنشان دارند، نسبت به افرادی که به میزان لازم آب نمینوشند، بهتر است.
این متخصصان همچنین تاکید دارند که
مصرف متعادل قهوه برای تقویت عملکرد
مغز مفید است. همانطور که مصرف زیاد و بیرویه نوشیدنیهای حاوی کافئین مانند قهوه، باعث اختلال در عملکرد
مغز میشود. مصرف مناسب و به اندازه قهوه نیز میتواند قدرت تمرکز و کارایی
مغز را بالا ببرد.