مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عدد
كره : 150 گرم
پودر قند : 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )
آرد : 300 گرم ( بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید )
بكينگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
وانيل شكری : نصف قاشق مربا خوری
رنگ قرمز – سبز : ( من رنگ ژله ای مارك ويلتون استفاده كردم چون فكر می كنم اگه قراره رنگ استفاده كنم بهتره مارك معتبری باشه )
نی شير كاكائويی : 1 عدد
كاغذ روغنی
وردنه
طرز تهیه :
كره رو با همزن خوب هم می زنيم . توجه كنيد مدت هم زدن خيلی زياد نيست در حدی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.
پودر قند رو بهش اضافه كرده و مجددا" هم می زنيم.
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم می زنيم .
آرد و بكينگ پودر رو با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلی اضافه می كنيم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاريم كنار و با دست مخلوط می كنيم تا زمانی كه خمير به دستمون نچسبه. اگه نياز بود باز آرد اضافه كنيد ( البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).
نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.
برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.
خميرتون آماده هست و می تونيد قالب بزنيد و بذاريد داخل فر تا بپزه ولی هدف ما شيرينی هندوانه هست پس لطفا" با ما همراه باشيد.
خمير رو به سه قسمت تقسيم كنيد : خمير من تقريبا" 600 گرم شد و من به سه بخش با وزنهای 300 و 150 و 150 گرم تقسيم كردم.
به خمير بزرگتر رنگ قرمز اضافه كنيد .
به يكی از خمير كوچكتر ها هم رنگ سبز اضافه كنيد و یه کوچولو ورز بدين تا رنگ بگیره .
همه خمير ها رو در نايلون فريزر قرار داده و بمدت 15 دقيقه در يخچال بذاريد .
روی ميز كارتون يه كاغذ روغنی بچسبونيد بعد خمير قرمز رو مثل شكل لوله كنيد.
يه دونه نايلون فريزر رو از وسط ببرين و روی ميز كار قرار بدين. بعد خمير رو روی اون غلت بدين و بپيچين دور خمير و در نهایت بذارين داخل يخچال.
يه نايلون فريزر رو از وسط برش بدين و روی ميز كار باز كنيد.
خمير سفيد رو از يخچال در بياريد و به ابعاد تقريبی 14*25 باز کنید. ابعاد مستطيل بايد طوری باشه كه خمير قرمز داخل اون پوشونده بشه .
خمير قرمز رو با نايلون روی خمير سفيد قرار بدين بعد آروم روی خمير سفيد غلت بدين و نايلون رو به آرومی برداريد ( خمير قرمز در وسط قرار بگيرد ).
خمير سفيد رو با كمك نايلونش رو خمير قرمز بپيچيد به اين ترتيب كه اول يه سمت خمير رو به همراه نايلون روی خمير قرمز قرار بدين بعد نايلون رو از خمير سفيد جدا كنيد بعد سمت ديگه رو روی خمير قرمز بپيچيد و با دست كمی محل رسيدن دو طرف خمير سفيد به همديگه رو هموار كنيد (فكر كنم عكس ها گوياتر از توضيحات من باشه) .
مجددا" اين مراحل رو برای خمير سبز هم انجام بدين (عرض مستطيل رو يه كوچولو بزرگتر از قبل بگيريد ) .بعد از اتمام اين مرحله خمير رو بمدت 1 ساعت داخل يخچال بذاريد ( اگه عجله دارين بذاريد داخل فريزر) .
با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.
خمير رو از يخچال در بياريد و نايلونش رو باز كنيد و روی ميز كار غلتش بدين تا از نايلون جدا بشه.
با يه چاقوی تيز خمير رو با عرض نيم سانت برش بدين .
خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا" برش بدین. ( اين شيرينی خيلی راحت فرم می گيره پس اگه خميرتون با برش تغيير فرم داد می تونيد دوباره با دست بهش فرم بدين ).
برای هسته های هندوانه از دونه های نی شير استفاده كنيد .
سطح سينی فر رو چرب كنيد . شيرينی ها رو به سينی منتقل كنيد .
اگه از مكروفر استفاده می كنيد : ابتدا پيش گرمايش ۲۲۰ درجه سانتیگراد ( جهت گرم کردن مکروفر ) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان 15 دقيقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده می كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه ).
یه طرح جالب : می تونید اين شيرينی ها رو بمناسبت شب يلدا كادو بدين . چوبهای ميوه رو ( چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن ) برداريد از وسط بشكونيد و روی شيرينی ها قرار بدين بعد شكلات سفيد رو آب كنيد با رنگ قرمز مخلوط كرده و رویچوبها بريزيد و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .