برای سس سفید ابتدا كره را در ظرفی آب كرده آرد سفید و رب گوجه فرنگی را تفت میدهیم به تدریج شیر را اضافه نموده طوری كه مایه غلیظی به وجود بیاید
مواد لازم :
گل كلم : 300 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
هویج : 2 عدد متوسط
كدو : 2 عدد متوسط
بادمجان : 2 عدد متوسط
پنیر اسرم : 300 گرم
شیر : 1 پیمانه
كره : 50 گرم
آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل : به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
طرزتهیه
گل كلم، هویج و سیب زمینی خرد شده را بخارپز میكنیم.
كدو و بادمجان را خرد كرده و سرخ میكنیم.
برای سس سفید ابتدا كره را در ظرفی آب كرده آرد سفید و رب گوجه فرنگی را تفت میدهیم به تدریج شیر را اضافه نموده طوری كه مایه غلیظی به وجود بیاید و سپس نمک و فلفل و نصف پنیر اسرم را داخل سس ریخته مخلوط می کنیم.
پیركس را با كره چرب كرده و سپس هویج، سیب زمینی، كدو، بادمجان و گل كلم را چیده در آخر با سس تمام سطح سبزیجات را میپوشانیم، روی آن جعفری خرد شده و پنیر اسرم رنده شده میپاشیم و در فر به مدت 20 دقیقه دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.