بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر كدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر كنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
اگر چه این غذا قارچ شكم پر نام دارد ولی با توجه به اینكه قارچ دارای بافتی ظریف است، خالی كردن فضای داخل آن و پر كردن مخلوطی از مواد در آن امكانپذیر نیست اما اگر قارچهای بزرگی انتخاب كنید با جدا كردن قسمت پایه قارچ از انتها، فضایی دیواره دار باقی میماند كه میتوان آن را به عنوان ظرفی كم عمق برای پر كردن مخلوط مورد نظر استفاده كرد.
مواد لازم برای 4 نفر :
قارچ بزرگ : 8 عدد
كرفس : یك ساقه ( ریز خرد شود )
پیازچه : چند عدد ( ریز خرد شود )
كدوی سبز : تعدادی ( نگینی خرد شود )
هویج : تعدادی ( نگینی خرد شود )
مغز نان فانتزی : یك پیمانه
ریحان خرد شده : 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : یك قاشق سوپخوری
پنیر چدار رنده شده : 75 گرم یا سه چهارم پیمانه
آبجوش : دو سوم پیمانه
قرص عصاره مرغ : نصف قرص
نمك و فلفل : به مقدار لازم
روش پخت :
پایههای قارچها را پس از جدا كردن به صورت نگینی خرد كنید
سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ كنید.
پس از آن، قارچ را همراه كرفس، هویج، كدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت 5 دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمك و فلفل به مخلوط فوق اضافه كنید و یكی دو دقیقه تفت دهید.
بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر كدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر كنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط كنید و روی قارچها بریزید.
حالا ظرف را داخل فر كه از یك ربع پیش روی 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت یا شماره 7 گرم كرده بودید، به مدت 20 دقیقه حرارت دهید تا قارچها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.
ارزش غذایی هر پرس
انرژی : 273 کیلوکالریپروتئین : 13 گرم
كربوهیدرات : 15 گرم
قند : 5 گرم
چربی : 18 گرم