این دستور در واقع با نوعی نان مدور هندی درست می شود که بعد از سرخ کردن حالتی شبیه چیپس دارد و به این علت که در ایران وجود ندارد ما چیپس را جایگزین آن نمودیم. این اسنک را می توانید بعنوان یک پیش غذا یا همراه با غذا استفاده کنید.
![اسنک عدس و گل کلم اسنک عدس و گل کلم](/Portals/0/CrossArticlePictures/139102/Image46301-2.jpg)
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
کره یا روغن: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 1 عدد، خلالی ریز شده
عصاره فشرده شده سیر: 1 عدد
قارچ: نصف پیمانه، خرد شده
عدس پخته شده: یک و نیم پیمانه
گوجه بزرگ: 2 عدد، خرد شده
گل کلم: 1 پیمانه، گل شده کوچک
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق چایخوری
آب: 1 لیوان
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
ماست: به مقدار لازم
چیپس بزرگ: به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز برای تزیین
![اسنک عدس و گل کلم اسنک عدس و گل کلم](/Portals/0/CrossArticlePictures/139102/Image46301-3.jpg)
طرز تهیه
مرحله 1 - کره یا روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس پیاز را افزوده و تفت داده تا طلایی شود. قارچ، گوچه و گل کلم را ریز کنید.
![اسنک عدس و گل کلم اسنک عدس و گل کلم](/Portals/0/CrossArticlePictures/139102/Image46301-4.jpg)
مرحله 2 - زردچوبه، قارچ و رب گوجه را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله 3 - عدس و گوجه را نیز بیافزایید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله 4 - گل کلم را نیز افزوده و اجازه دهید مواد با هم پخته و مزه دار شوند تا وقتی آب مخلوط کشیده شود، سپس نمک و فلفل مایه را تست کنید.
![اسنک عدس و گل کلم اسنک عدس و گل کلم](/Portals/0/CrossArticlePictures/139102/Image46301-5.jpg)
مرحله 5 - یک قاشق از مواد را روی چیپس ریخته و سپس یک چیپس دیگر گذاشته و دوباره یک قاشق از مواد را بریزید و در نهایت یک چیپس دیگر بگذارید و روی آن را کمی ماست ریخته با گشنیز تزیین کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.