صرف تمشك آبی میتواند از بدن شما در برابر افزایش فشار خون محافظت كند. تمشك آبی حاوی تركیب زیست فعال آنتوسیانین تاثیر ضد فشار خونی دارد. افرادی كه در هفته حداقل یك نوبت از این میوه میخورند، ده درصد كمتر از سایرین دچار افزایش فشار خون میشوند.
به گزارش ایسنا، این متخصصان میگویند خوردن تمشك آبی به دلیل مقابله با رشد سلولهای چربی میتواند راهكاری موثر برای مقابله با چاقی باشد.
شوانی موگ متخصص و فارغ التحصیل دانشگاه «تگزاس وومن» كه این تحقیق را انجام داده در آزمایشات خود از بافتهای كشت شده از موشها در آزمایشگاه استفاده كرده است.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، موگ روی «پلیفنولهای» موجود در این میوه مطالعه كرده و به خاصیت این تركیب برای مقابله با محتوی چربی در بدن پی برده است.
تمشك آبی سرشار از نوعی ترکیب به نام «آنتوسیانین» است که عامل رنگ آبی این میوه است. این ترکیب، التهاب را کاهش میدهد، از بدن در برابر سرطان محافظت میکند و برای سلامت چشم، عروق سرخرگی و مغز نیز مفید است.
میوههایی که مانند تمشك آبی رنگ آبی و قرمز پررنگ دارند سرشار از آنتی اکسیدان هستند که خاصیت ضد پیری و ضد التهاب دارند. توت فرنگی، تمشک، تمشک آبی، انار و آلبالو همه در این دسته از میوهها قرار می گیرند.
بنابراین گزارش، مصرف تمشك آبی میتواند از بدن شما در برابر افزایش فشار خون محافظت كند. تمشك آبی حاوی تركیب زیست فعال آنتوسیانین تاثیر ضد فشار خونی دارد. افرادی كه در هفته حداقل یك نوبت از این میوه میخورند، ده درصد كمتر از سایرین دچار افزایش فشار خون میشوند.
آنتوسیانینها متعلق به خانواده تركیبات زیست فعالی به نام فلاوونوئیدها هستند كه در اكثر انواع توتها و تمشكها، آب پرتقال خونی، انگور فرنگی سیاه و تمشك آبی به وفور یافت میشوند. انواع دیگری از فلاوونوئیدها در سایر میوه، سبزیجات، دانهها و گیاهان یافت میشوند. این تركیبات نقش مفیدی در كاهش خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی دارند.