یک متخصص پوست، مو و زیبایی گفت: بروز تبخال به صورت مکرر و پی درپی از جمله مواردیست که باید تحت درمان دارویی قرار گیرد.
دکتر افشار رمضانپور با بیان این که تبخال تیپ یک نوعی عفونت ویروسی است که در ناحیه صورت مشاهده میشود، گفت: این عفونت ویروسی به صورت پنهان در بدن بسیاری از افراد وجود دارد و با وقوع برخی شرایط مانند قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید بروز میکند.
وی ادامه داد: استرس شدید و تغییرات دوران قائدگی از دیگر شرایط فعال شدن ویروس تبخال است.این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تبخالها تودههای قرمز رنگ، آبدار و دردناکی هستند که بیشتر در اطراف لب و دهان ایجاد میشود، خاطرنشان کرد: بروز تبخال به صورت مکرر و پی درپی از جمله مواردیست که باید تحت درمان دارویی قرار گیرد.
رمضانپور همچنین یادآور شد: درمان دارویی برای افرادی که به صورت مکرر تبخال میزنند، موجب میشود که دفعات بروز تبخال در فرد کاهش یابد. وی، دوره بهبود تبخالها را دو تا سه هفته عنوان کرد و افزود: بعد از بهبود، ویروس در بدن از بین نمیرود و بهصورت نهفته در پایانههای عصبی باقی مانده و به محض بروز شرایط، دوباره ایجاد میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه، بروز تبخالهای حاد را از جمله موارد قابل پیگیری برشمرد و اظهار کرد: در صورت بروز این شرایط، احتمال ایجاد لک و یا در صورت شدت بیشتر، احتمال بروز مشکلات زیبایی وجود دارد.
ایسنا