مايكل كالك
مايكل كالك
كالك هنگامى كه تنها ۱۵ سال بيشتر نداشت با رخنه به بزرگ ترين وب سايت تجارى جهان شهرت كسب كرد و در روز والنتاين سال ۲۰۰۰ با استفاده از نام مستعار «پسر مافيا» مجموعه حملات انكار سرويس را در ۷۵ رايانه در ۵۲ شبكه اجرا و سايت هايى مانند eBay، آمازون و ياهو را دچار مشكل كرد. وى پس از مباهات به عمل خود در چت روم هاى اينترنتى دستگير شد و به مجازات يك سال آزادى به قيد التزام، استفاده محدود از اينترنت و جريمه اندك محكوم شد.
رابرت تاپان موريس
در ماه نوامبر ۱۹۸۸ ويروس رايانه اى كه منبع آن به دانشگاه كورنل رهگيرى شد، حدود ۶ هزار رايانه يونيكس را آلوده و آن ها را به اندازه اى كند كرد كه غيرقابل استفاده شده و موجب ميليون ها دلار خسارت شدند.
اينكه اين ويروس اولين از نوع خود بود يا نه بحث ديگرى است اما بر اساس اسناد عمومى خالق آن رابرت تاپان موريس، نخستين شخصى بود كه تحت قانون كلاهبردارى و سوء استفاده رايانه اى محكوم شد.
گروه استاد فريب
استاد فريب يا Masters Of Deception گروهى از هكرهاى نخبه مستقر در نيويورك بودند كه سيستم هاى تلفن آمريكا را در نيمه تا اواخر دهه ۸۰ هدف قرار دادند. اين گروه كه شاخه اى از Legion Of Doom بود پس از رخنه به سيستم رايانه AT&T هدف مقامات قرار گرفت و در سال ۱۹۹۲ با مجازات زندان و محكوميت هاى معلق براى بيشتر اعضاى آن به زانو درآمد.
ديويد ال اسميت
اسميت نويسنده ورم معروف مليسا است كه نخستين ويروس ايميلى منتشر شده در گروه مباحثه يوزنت alt.sex است. شكل اصلى اين ويروس از ايميل ارسال مى شد؛ اسميت دستگير شده و به دليل به بار آوردن بيش از ۸۰ ميليون دلار خسارت به زندان محكوم شد.
سون جاشن
جاشن در سال ۲۰۰۴ در حالى كه تنها يك نوجوان بود، براى نوشتن ورم هاى نت اسكاى و ساسر گناهكار شناخته شد. اين ويروس ها عامل انتشار ۷۰ درصد از كل بدافزارهايى بودند كه در آن زمان در اينترنت مشاهده شدند. جاشن يك محكوميت تعليق شده و سه سال آزادى مشروط را براى جرايمش دريافت كرد و توسط يك شركت امنيتى استخدام شد.