مواد لازم برای یک تا دو نفر:
هویج __________________ ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی __________ از هر رنگی ۱ عدد
قارچ ___________________ ۱۰۰ گرم
ذرت بخار پز __________ ۵۰ گرم ( می توان به جای ذرت از برنج استفاده کرد در توضیحات آمده است)
پیاز _____________________ ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ________________ ۲ عدد متوسط
ادویه کاری _________________ ۲ قاشق مرباخوری
گرام ماسالا _________________ ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ___________________ ۲ عدد
روغن زیتون یا هسته انگور ______ مقداری برای سرخ کردن
در صورت دلخواه می توان از یک عدد چیلی شیرین نیز استفاده کرد.
طرزتهیه:
هویج ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، پیاز، گوجه فرنگی و چیلی رو خیلی ریز خرد می کنیم.
و در روغن تفت می دهیم اگر از برنج استفاده می کنید می تونید با آب برنج رو بپزید تا به اندازه برنج شیر برنج نرم بشه. با کف گیر برنج رو از آب بگیرید و در حالی که مواد داخل ماهیتابه رو کنار زدید برنج رو در قسمت خالی ماهیتابه در روغن تفت می دیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
اگر از ذرت استفاده می کنید همزمان با بقیه مواد ذرت رو هم در تابه بریزد. نمک و فلفل و ادویه ها رو با مواد مخلوط می کنیم تخم مرغ ها رو داخل مواد می شکنیم و مرتب به هم می زنیم. غذا رو در ظرف ریخته سرو می کنیم.