این بنا در شهرستان شبستر، خیابان شیخ محمود، کوچه آقا قرار دارد.
بنا فاقد کتیبه و تزئینات و آهکبری است ولی در مقایسه با آثار و معماری مشابه می توان آن را به اواخر قاجاریه و اوایل حکومت رضاشاه نسبت داد.
از طریق دو هشتی با فرم مربع ورود به بنا امکان پذیر است که یکی مربوط به بخش زنانه و دیگری مربوط به بخش مردانه است، هشتی مردانه با راهروی باریک و پیچ در پیچی به سربینه متصل است و هشتی زنانه با راهروی نسبتا پهن و طویلی با طاق آهنگ به سربینه میرسد. به جز هشتی و راهرو، بقیه قسمتها در زنانه و مردانه قرینه یکدیگرند.
در سربینه یا رختکن فضاهایی جهت نگهداری کفش و لباسها قرار گرفته است. سربینه توسط فضای میاندر به گرمخانه ارتباط می یابد و دسترسی سربینه و سرویسهای بهداشتی نیز از طریق فضای میاندر می باشد.
نظافت خانه حمام نیز در این قسمت قرار دارد. فضای خزینه در پشت گرمخانه و در پشت این فضاها آتشخانه، هیزم خانه یا محل نگهداری سوخت قرار گرفته است.
شیوه بنای چهارباب گنبد سربینه و گرمخانه هر دو حمام کاملا شبیه می باشد به این ترتیب که پلان مربع با چهار باب طاق و بر مربع کوچکتری بنا نهاده شده است. بنا آجری بوده و ملات آن در پایه ها و دیوارهای داخلی ساروج و در طاقها و گنبدها گچ می باشد. بار گنبدها توسط پایه ها و جرزهای قطور تحمل و منتقل می شود. به دلیل متروکه بودن بنا و گذشت زمان این بنا آسیب جدی دیده است. مالکیت آن شخصی می باشد.
عملکرد سال 1386 معاونت میراث فرهنگی
شرح عمليات اجرايي :
1- بازسازی 40 متر مربع از پایه طاقها و تعویض آجرهای تخریب شده زیر کار و اجرای نما.
2- حمل نخاله ها به بیرون کارگاه ( 11 متر مکعب).
3- حمل ماسه به داخل کارگاه (8 متر مکعب ).
4- نظافت داخل و بیرون کارگاه.