حدود یک میلیون دانشآموز رای اولی هستند
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه مدارس حق ندارند برای
انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تبلیغ کنند، گفت: برنامههای اعلام شده از سوی معاونت پرورشی در راستای خلق حماسه سیاسی و حضور پر شور دانش آموزان و خانوادههای آنان پای صندوقهای رای است.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» ایسنا، حسین هژبری در نشست خبری امروز خود که به مناسبت هفته مشاغل در معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با تاکید بر مشارکت و حماسه سازی دانشآموزان در
انتخابات گفت: مدارس حق تبلیغات انتخاباتی را ندارند، اما برای حماسه سازی اقداماتی با محوریت تشکلهای دانشآموزی انجام خواهد شد که هدف از این برنامهها خلق حماسه سیاسی به عنوان مهمترین وظیفه معاونت پرورشی است.
وی افزود: بسیج دانش آموزی با 4.5 میلیون عضو، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزی با 500 هزار عضو، سازمان دانش آموزی با یک میلیون عضو، هلال احمر با یک میلیون دانش آموز، شوراهای دانش آموزی، مجلس دانش آموزی و همیاران پلیس با محوریت تشکلها در موضوع
انتخابات فعالیت میکنند.
برگزاری جشن تکلیف سیاسی برای دانش آموزان رای اولی
معاون پرورشی وزیر آموزش وپرورش با اعلام برگزاری جشن تکلیف سیاسی برای کتر از یک میلیون دانشآموز رای اولی گفت: تهیه بسته نمایشگاهی با نام "مظهر حماسه" یکی از اقدامات مهم معاونت پرورشی در موضوع نتخابات است که با 11 پوستر که نمایانگر
انتخابات یازدهم ریاست جمهوری است به شکل جذاب و حماسه آفرین تهیه شده و متن آن برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری است که در 80 هزار نسخه چاپ شده و در تمامی مدارس توزیع شده است.
وی ادامه داد: برگزاری جشن تکلیف سیاسی برای دانش آموزان رای اولی نیز از اقدامات دیگر معاونت پرورشی است و با برپایی سرودهای حماسی، تهیه روزنامه دیواری از جمله برنامههایی است که با محوریت تشکلهای دانشآموزی و همراهی و خلاقیت دانش آموزان و اولیای آنها و فرهنگیان این برنامهها اجرا خواهد شد.
هژبری تصریح کرد: در جریان انتخابات، مدارس به هیچ عنوان اجازه انجام تبلیغات انتخاباتی برای هیچ یک از کاندیداهای ریاست جمهوری ندارند و برنامههای اعلام شده از سوی معاونت پرورشی در راستای خلق حماسه سیاسی و حضور پر شور دانش آموزان و خانوادههای آنان پای صندوقهای رای است.
وی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به برگزاری هفته مشاغل نیز گفت: این موضوع از منظر هدایت تحصیلی دانش آموزان برای معاونت پرورشی حائز اهمیت است و در این راستا 20 هزار مشاور در مدارس سراسر کشور و به ویژه در دبیرستانها فعالیت میکنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: هدایت تحصیلی دانشآموزان باید از دوره راهنمایی تحصیلی اتفاق بیافتد و دانش آموز باید در این سه سال مسیر زندگی خود را مشخص کند و بر همین اساس در نظام آموزشی جدید دانش آموزان در دوره متوسطه اول (راهنمایی)ً رشته خود را مشخص و در اول متوسطه دوم در رشته تخصصی خودش تحصیلات را ادامه خواهد داد.
به گفته وی از سال تحصیلی 95-94 انتخاب رشته تحصیلی از سال اول متوسطه اول اجرایی خواهد شد. به این معنا که سه سال متوسطه اول دوره عمومی اطلاق میشود و دانش آموزان پس از پایان این دوره، رشته مورد علاقه خود را انتخاب کرده و سه ساله متوسطه دوم به صورت تخصصی خواهد بود.
وی با بیان اینکه تربیت به عنوان یک دغدغه مطرح شده است، اما برخی از خانوادهها در خصوص تربیت شغلی کوتاهی کردهاند افزود: این نواقص با اجرای کامل سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش حل خواهد شد.
هژبری گفت: در چند سال اخیر هفته معرفی مشاغل، در نیمه اول اردیبهشت ماه برگزار میشود، گفت: امسال نیز دستورالعمل این برنامه، به استانها ارسال شده که براساس آن بسته برنامه ویژهای به تمامی مدارس به ویژه دبیرستانها ارائه شده است.
تهیه اطلس مشاغل هر استان با نگاه بومی و منطقهای
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: همچنین اطلس مشاغل هر استان با نگاه بومی و منطقهای آماده شده است و این کتابها کاملاً به صورت تخصصی به دانش آموزان ارائه خواهد شد و آماده سازی این اطلسها از فاخرترین کارهای علمی است که در آموزش و پرورش انجام شده و پیش از آن کمبود آن احساس می شد که با اجرای آن خلاهای هدایت تحصیلی پر می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: هفته معرفی مشاغل با محوریت مشاورین مدرسه و با برپایی 750 نمایشگاه در حال برگزاری است که این نمایشگاهها در 2 مرحله برگزار شده که مرحله اول به صورت منطقهای در بهمن ماه و مصادف با دهه فجر برپا شد و مرحله دوم منتخبین در مراکز استانی و با هدف تبیین سیاستهای کلان در نیمه اول اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: برگزاری کارگاههای هدایت شغلی دانش آموزان، دعوت از کارآفرینان و صاحبین حرف هر منطقه و بازدید از مراکز صنعتی و علمی و فناوری هر منطقه از دیگر برنامههای هفته مشاغل است.
از اجرای طرح "مزرعه تابستانی من" در فصل تابستان در بین دانش آموزان روستایی
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرحهای اوقات فراغت از اجرای طرح "مزرعه تابستانی من" در فصل تابستان در بین دانش آموزان روستایی خبر داد و گفت: با اجرای چنین طرحهایی ارتباط میان تحصیل و شغل برقرار میشود و انتخاب درست تری صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه هر دانش آموز یک مهارت شعار و محور اصلی برنامههای اوقات فراغت در نظر گرفته شده است، افزود: بیش از 20 هزار پایگاه تابستانی به منظور غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان ایجاد میشود و 32 دستگاه فرهنگی کشور در استقرار این پایگاه دخیل هستند.
هژبری تصریح کرد: حدود 20 میلیون دانش آموز در مجموعه مسابقات فرهنگی و قرانی شرکت میکنند که با درنظر گرفتن مشارکت برخی از دانش آموزان در چند برنامه، آمار بیست میلیونی ارائه شده است و در این میان حدود 10 هزار دانش آموز در مسابقات کشوری حضور دارند.
وی از تدوین و تهیه کتاب سرمشق تربیت که برگرفته از تجربه 33 ساله معاونت پرورشی است خبرداد و گفت: تمامی برنامههای ارزشمند این معاونت که شامل 116 برنامه و مبتنی بر سند تحول بنیادین است به تفکیک بخشهای نماز، قرآن و عترت، امور تربیتی و مشاوره، سازمان دانش آموزی، اداره کل فرهنگی و هنری توسط شورای پیشگامان تربیت در این کتاب گردآوری شده است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.