فرستنده دستور: س.حقانی
ارسال شده از: اصفهان
کُبه از نمونه غذاهای عربی است که در جنوب ایران نیز متداول است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کبه آشنا می شوید.
مواد لازم
برنج: 2 پیمانه
سیب زمینی: 3 تا 4 عدد، پخته شده
تخم مرغ: 1 عدد
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مایه وسط کبه
پیاز: 1 عدد، نگینی ریز شده
سینه مرغ: 1 عدد، پخته و ریش شده
کشمش: 3/1 پیمانه
جعفری ریز شده: 2/1 پیمانه
ادویه دلخواه: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - برای مایه کبه بایستی پیاز نگینی شده را همراه با کمی زردچوبه تفت دهید سپس گوشت، کشمش، جعفری و ادویه دلخواه را افزوده، هم بزنید تا مواد بخورد هم رفته و مزه دار شوند.
مرحله 2 - برنج را با مقدار مناسب آب پخته تا حدیکه کاملا پخته شده و به اصطلاح وا برود، سیب زمینی های پخته شده را رنده کرده و همراه با برنج در غذاساز ریخته یا با هم بکوبید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله 3 - تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل را به مخلوط برنج افزوده و خوب ترکیب کنید تا مخلوطی یکدست و کمی چسبناک داشته باشید.
مرحله 4 - از مخلوط برنج و سیب باندازه نارنگی برداشته و در کف دست که کمی خیس کرده اید، بصورت دایره یا بیضی باز کنید، یک قاشق از مایه را وسط آن گذاشته و آنرا بصورت کوفته فرم دهید، مابقی مواد را به همین ترتیب آماده کنید.
مرحله 5 - کبه های آماده شده را در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید، بعد از اینکه یک سمت کبه سرخ شد آنرا برگردانده تا طرف دیگر نیز سرخ شود، سپس در ظرف دلخواه چیده، با سبزیجات دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.