صندوق جهانی حیات وحش بهره برداری از جنگل را به تعلیق در آورد
به گزارش سبز پرس به نقل از WWF، دوربین ویدئویی تله ای در همان منطقه از سه ببر جوان که متعلق به یک خانواده بودند در حال بازی و جستجو میان برگ ها ی خشک کف جنگل تصویر ویدئویی به ثبت رساند.
کارمیلا پاراکاسی (Karmila Parakkasi) که هدایت گروه تحقیقاتیWWF در سوماترا را به عهده دارد می گوید : تیم ما بسیار هیجان زده بود از اینکه 47 تصویر توسط دوربین های تله ای از ببر ها به دست آورده بود که از طریق آنها توانستیم 6 ببر را شناسایی کنیم.
وی در ادامه می گوید: این بیشترین تعداد ببر ها و تصاویر ثبت شده از ببر ها در اولین ماه نمونه گیری است که تا کنون تجربه شده است، و نتایج ما در ماه دوم چشمگیر تر بود نه تنها یک خانواده ببر بلکه دو خانواده و 6 ببر تنها!
جنگل می توانست تا به حال برای مصارف کارخانه کاغذ و خمیر آن خالی شده باشد
جنگلی که پروژه حفاظت از ببر ها در آن در حال اجراست در معرض خطر پاکسازی قریب الوقوع توسط کارخانه تولید کاغذ و خمیر آن قرار دارد این در حالی است که این منطقه به عنوان « اولویت چشم انداز جهانی حفاظت از ببر» شناخته شده بود و اندونزی یکی از شش دولت متعهد به حفاظت از آخرین بازمانده های ببر در دنیا است و در اجلاسی که در همین زمینه در ماه نوامبر در روسیه برگزار شده بود به آن متعهد شده بود.
کارشناس ببر WWF می گوید: تنها 400 ببر سوماترایی تخمین زده شده که در طبیعت باقی مانده اند و به شدت درآستانه انقراض هستند. شواهدی که نشان دهد سه توله ببر از یک خانواده زنده هستند بسیار نادر است و این تصاویر توسط دوربین های تله ای مجهز به سنسورهای مادون قرمز در جنگل گرفته شده است.
پاراکاسی می گوید: آنچه برای ما روشن نیست اینست که گرفتن این تصاویرزیاد به دلیل اینست که دوربین گذاری ها در مکان های مناسب بوده یا اینکه کوچکتر و تکه تکه شدن جنگل ها باعث شده ببر ها مجبور شوند در مناطق کوچکتری تجمع کنند.
تجزیه تحلیل های WWF نشان داده است ببر ها در مکان های جنگلی با پوشش گیاهی مناسب تجمع می کنند.که شامل مناطق جنگلی طبیعی متعلق به یک شرکت تولید الوار بزرگ است. چناچه اجازه بهره برداری که هم اکنون از طرف دولت اندونزی به حالت تعلیق در آمده صادر شود این کمپانی مجاز است درختان این جنگل را برای تولید کاغذ و خمیر آن پاکتراشی کند. اما صندوق جهانی حیات وحش بر آن است تا دولت را متقاعد کند به جای بهره برداری از این جنگل ها حفاظت کنند.
مدیر برنامه حفاظت از گونه ها و جنگل هایWWF در اندونزی می گوید: تصاویر ویدئویی اهمیت حیاتی این جنگل ها را به عنوان زیستگاه و راه ارتباطی (کوریدور) ببر ها نشان می دهد.
جمعیت ببر سوماترایی و پنج زیر گونه دیگر ببر در دنیا کمتر از 3200 است ،صندوق جهانی حیات وحش بر آن است با جلب حمایت های مالی، سیاسی و مردمی تعداد ببر های دنیا در طبیعت را تا سال 2022 به دو برابر جمعیت کنونی برساند.