25 دقیقه طول میكشد تا پیام غذا خوردن به مغز برسد
یك متخصص تغذیه گفت: 20 تا 25 دقیقه طول میكشد تا پیام غذا خوردن به مغز برسد و در این مدت فرد با احساس گرسنگی زیاد، مقدار زیادی غذا میخورد اما مصرف میان وعده میتواند از این مسئله و چاقی ناشی از آن و همچنین خستگی زودرس جلوگیری كند.
سید ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: مصرف یك میان وعده مناسب از بروز خستگی زودرس در افراد جلوگیری میكند و موجب افزایش تمركز افراد میشود.
وی با بیان اینكه یك میانوعده مناسب شامل انواع میوهها و ساندویجهای خانگی است، گفت: استفاده از شیرینی، شكلات، چیپس و پفك به عنوان میان وعده مناسب نیست.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف میوهها و سبزیها به عنوان میانوعده در افزایش توانایی فكری و قدرت بدنی افراد نقش مهمی را برعهده دارد همچنین میانوعدهها موجب كاهش ولع آنها در وعدههای اصلی میشود.
مظهری گفت: مصرف یك میانوعده مناسب موجب میشود كه افراد غذا را سریع نخورند چرا كه سریع غذا خوردن موجب میشود كه افراد غذای بیشتری بخورند.
وی اضافه كرد: حدود20 تا 25 دقیقه طول میكشد تا پیام غذا خوردن به مغز برسد و در این مدت فرد با احساس گرسنگی زیاد، مقدار زیادی مواد غذایی مصرف میكند كه منجر به بروز چاقی در فرد میشود.
این متخصص تغذیه بیان داشت: مصرف میان وعدهها برای افراد چاق بسیار ضروری است به دلیل اینكه این افراد عادت به پرخوری دارند و اگر این افراد تعداد وعدههای غذایی خود را افزایش دهند و از حجم آن بكاهند و در واقع همان حجم سه وعده اصلی غذایی خود را به
چند وعده تقسیم كنند، از پرخوری آنها جلوگیری میشود.