مواد لازم:
عسل : نصف پیمانه
شکر : یک چهارم پیمانه
کره نرم : یک قاشق غذاخوری
روغن کانولا : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
سفیده تخم مرغ : یک عدد
هویج رنده شده : ۳پیمانه
آرد : ۲پیمانه
آرد گندم : نصف پیمانه
بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین : کمتراز نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
پودر دارچین : نصف قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل : نصف قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی : کمی
گردوی خرد شده : سه چهارم پیمانه
پنیر خامه ای : ۵۶گرم
پودر قند : نصف پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
عسل، شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
روغن، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس هویج را به مواد اضافه کنید.
در کاسه دیگری آرد، ادویه ها، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط و در مرحله آخر گردو را نیز اضافه کنید.
با استفاده از قاشق غذاخوری ۳۶خمیر کلوچه را با کمی فاصله روی سینی قرار دهید و در صورت تمایل با دست مرطوب هر گلوله خمیر را کمی صاف کنید و به مدت ۱۲دقیقه در فر قرار دهید.
سپس روی سینی پنجره دار قرار دهید تا خنک شود.کلوچه را با پنیر خامه ای و پودر قند تزیین کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.